Strona główna > Grupy > Moda > ubrania na fitness
Moda
Trendy mody. Co nowego? Co jest hitem sezonu, a co tandetą.

ubrania na fitness

vogue
30 czerwca 2010
czy ćwiczycie drogie panie ??
Jeśli tak to w czym najczęściej?? I czy podczas czasu spędzanego na ćwiczeniach zwracacie uwagę na to, jak wyglądacie??
Bo ja przyznam szczerze lubię dobrze wyglądać w każdej sytuacji. Nawet podczas uprawiania sportu.
I jeszcze jedno pytanie, jakiej firmy ubrania sportowe wam najbardziej się podobają ??

pleasure
1 lipca 2010
przyznam szczerze, że jak kupię sobie coś nowego do uprawiania sportu, to od razu chcę iść na rower itp.
ciuchy mnie motywują...jestem 100%kobietą :P Teraz w sklepach jest dużo przecen...i ostatnio w jednym ze sklepów kupiłam sobie bluzę przepuszczającą powietrze:D na następny dzień leciałam na rowerek w nowej bluzie :P

lime
5 lipca 2010
No tak, typowe z nas kobiety jak by nie było. J mam tak samo, jak idę na siłownie to inne spodnie jak biegam to getry, ale to nie tylko jest kwestia kobiecości ale też fakt, że te ubrania profesjonalne się dużo lepiej sprawdzają - np. nie widać potu itp. więc jak dla mnie to kupowanie specjalnie do uprawiania jakiegoś sportu jest jak najbardziej normalne.

urodawdziek
20 września 2010
Ja ostano kupiłam sobie cały zestaw z nike leginsy i koszulke jestem zadowolona...

aluta20
29 października 2010
Dla mnie najważniejsze są buty. Ostatnio zamówiłam sobie te http://www.tanisport.pl/nike/Buty_Nike_Air_Butrfli_2_LO_Lea_324790101/Product.aspxbardzo lubię tą markę a na tej stronie zawsze są niższe ceny niż w innych sklepach. Poza tym ćwiczę w legginsach i jakieś dłuższej bluzce z krótkim rękawkiem, ważne żeby była dość szeroka i przewiewna.