Strona główna > Grupy > Moda > brąz a inne kolorki? ;)
Moda
Trendy mody. Co nowego? Co jest hitem sezonu, a co tandetą.

brąz a inne kolorki? ;)

pleasure
12 maja 2010
Ostatnio kupiłam sobie brązową skórzaną kurtkę, nie chciałam czarnej bo większość dziewczyn je ma:[
i stąd moje pytanie: ta kurtka jest stosunkowo krótka, więc zazwyczaj wystają mi spod niej rzeczy...zastanawiam się czy brąz pasuje do czerwonego nie krwistego a bardziej stonowanego? albo czy np pasuje do jasnego szarego swetra?
szczerze mówiąc pogubiłam się kolorach :P

pielegniarka86
12 maja 2010
pewnie, że tak!! Brąz pasuje do większości kolorów :) sama bardzo lubię kolor brązowy i łączę go z innymi kolorami

domcia120
12 maja 2010
Jasne , że pasuje :) Ja też mam brązową kurtkę i przeważnie ubieram szare , białe , żółte albo czerwone bluzki :p

Merc
12 maja 2010
ja też kocham brąz xD
Ja mam brązową kurtkę i najczęściej do niej noszę turkusową bluzkę ;D Nie bój się łączyc kolorów...

Adka
13 maja 2010
Teraz to wszystkie kolory można łączyć,nie ma granic. I nawet dobrze. Bo teraz to każdy kolor jest modny,a kiedyś tak nie było. Jak byl modny kolor fioletowy to wszyscy mieli fioletowe ciuchy.Itd.Zdecydowanie wole jak jest teraz!

whynot
18 lipca 2010
Bardzo lubię kolor brązowy ale jeśli dominuje on w ubiorze to efekt nie jes6t najlepszy. zawsze musi być jakiś jeden kolorowy akcent. Na przykład żółte trampki http://www.tanisport.pl/converse/114048_TAYLOR/Product.aspx:) Są naprawdę fajne. Takie "przełamanie" koloru naprawdę dobrze robi. Mam pełno brązowych koszulek, które na przykład łączę z kolorowymi spódnicami

Meandra
29 lipca 2011
Wydaje mi się, że brąz pasuje do wszystkich kolorów, właśnie oprócz czarnego. Te dwa kolory właśnie za bardzo się ze sobą gryzą, także może lepiej wybierać ciuchy o jaśniejszej barwie.