Strona główna > Grupy > Dodatki > jakie torebki?
Dodatki
Torebki, paski, okularki, parasolki, apaszki, itp

jakie torebki?

(?)
28 lutego 2008
Jakie torebki lubicie najbardziej nosic na codzien?

kaomka
3 marca 2008
Uwielbiam nosić torebki które mają krótkie rączki. W tym sezonie oczywiście bardzo dużych rozmiarów, ale prawdę mówiąc to ma całą szafę toreb, torebeczek itp. i zawsze jakaś mi pasuje. Jedna do nastroju, inna do stroju, jeszcze inna pojemnością, a i tak ciągle mi ich mało

(?)
4 marca 2008
fakt zakup torebek moze stac sie takim malym nalogiem ale jakze przyjemnym ;)))

(?)
4 marca 2008
A co sadzicie o kopertowkach?

(?)
4 marca 2008
osobiście nie przepadam... wolę takie w których zmieści się to co ważne... a dla mnie dużo jest takich rzeczy więc torby też lubię duże:D

(?)
5 marca 2008
to tak jak ja z tym ze zauwazylam iz im wieksza torebke wezme ze soba tym wiecej napcham tam "niezbednych"drobiazgow...hehehe...tez tak macie?

kaomka
6 marca 2008
A myślałam że tylko ja takie zdolności posiadam, hi hi. ale co najzabawniejsze to że im większa torba tym więcej drobiazgów i nie tylko tam zamieszczam ale jeszcze dochodzę do wniosku, iż owa torba jest jeszcze za mała.

(?)
9 marca 2008
ja kocham torebki...a wlasnie jutro ide na zakupy to moze jakies cudo wpadnie mi w oko ;))) hehe mowa oczywiscie o torebce hihi

(?)
14 marca 2008
dostalam od mojej kumpeli 4 sliczne torebeczki...takie male....cudenkaaaa ;)))i kolekcja sie powieksza hehe

czarnulka1724
8 kwietnia 2008
ja widziałam dzisiaj śliczne :))) spodobała mi sie czerwona i mam na nią chętkę :)

histe
9 kwietnia 2008
moje muszą być city-proof. pakowne, koniecznie przez ramię. zadnych kopertówek - ręce nie mogą być zajęte bez potrzeby.

(?)
22 kwietnia 2008
i kolejna torebka dzis dolaczyla do mojej kolekcji ;)

Mysia
15 marca 2009
Lubie wszystkie torebki - małe, średnie, duże, do reki na ramię, listonoszi...Po prostu torebka to jest to!

perelka27
28 listopada 2009
dziewczyny poszukuje niezbyt drogiej czarnej torebki do ręki. Gdzie można taką kupić?

paolagabriela78
28 kwietnia 2010
a ja lubię duże torebki i tak nigdy nie mogę w nich nic znaleść

Mysia
27 sierpnia 2010
ja też nie mogę ale przecież po to są żeby miec w nich wszystko i niczego nie móc znaleźć

corinka
8 września 2010
Mam ten sam problem, zwłaszcza denerwuje mnie to kiedy idę na basen czy fitness, jak zawsze spóźniona prbóje znaleźć karnet, okularki, czepek itp koszmar. Dlatego teraz postanowiłam zakupić jakąś sportową torbę z prawdziwego zdarzenia z przegródkami. Znalazłam ładny model z reeboka (zdjęcie z tanisport.pl) http://www.tanisport.pl/images/reebok_Torba_Reebok_BWY8160A1_Newport_Classic_8662b.jpg

aluta20
22 października 2010
A ja jestem wielka miłośniczką dużych, skórzanych toreb takich jak ta http://sklep.wukador.pl/index.php?products=product&prod_id=181Lubie się ubierać elegancko dlatego tez dobieram do swoich strojów tylko torebki z naturalnej skóry, może nie są one najtańsze ale zawsze bardzo wytrzymałe i mam je przez wiele lat :)

myszaaxd
9 lutego 2011
wejdziesz tu ? - http://www.glitery.pl/polecam,Karinek