Strona główna > Grupy > Dodatki > macie hopla na punkcie torebek?
Dodatki
Torebki, paski, okularki, parasolki, apaszki, itp

macie hopla na punkcie torebek?

monika187
29 grudnia 2008
Normalnie nie jestem rozrzutna i wydaje zbyt dużo pieniędzy, ale w domu mam już ok 10 torebek, ale gdy w sklepie widzę torebki, to mam ochotę je oglądać i przebierać w nich.. A potem? Okazuje się, że kupiłam następną.. Co o tym myślicie? Też tak macie?

Mysia
15 marca 2009
też tak mam - jak któraś mi wpadnie w oko to nie umiem się powstrzymać - no może czasem może powstrzymac mnie cena...

morelka
29 października 2009
ja to mam dopiero hopla....pełna szafa i dalej mi mało...jestem uzależniona chyba;p mam tez tak, że jak sie jednej czepie to będe z nia długo paradowac dopóki mi się nie znudzi....:) ale uwielbiam torebeczk i małe i te duże:)

Lara40
26 marca 2010
Nic się nie martwcie.
Ja mam około 90 torebek i niestety nie mogę się powstrzymać od zakupu następnych.
Mój facet już się tyko uśmiecha ,kiedy przychodzę z kolejną torebką do domu.
Ale ja naprawdę bardzo się staram,by jak najmniej ich już kupować.
To jest jak narkotyk,jak raz zaczniesz,to nie możesz przestać :)

Vilandra
4 maja 2010
Dziewczynki
Ja mam 130 torebek i nie mam dosyć. Z każdego odwiedzanego kraju przywożę coraz to inne i mimo mojego "hopla" oraz uśmiechu na twarzy mojego faceta, on sam mi nieraz kupuje.
Dodam tylko, że moja córunia już tez przesiąknęła "hoplem" i ma małą kolekcję ....30 torebek....
Pozdrawiam wszystkie maniaczki torebek :)

talula
14 maja 2010
oj mam ...na szczęście kupuję nowe a starych się pozbywam ( allegro, mama, siostra, koleżanki ) Mam na mało miejsca w szafie na takie kolekcje. Vilandra- szacun!!!!

natural
2 czerwca 2010
Chyba coś jest na rzeczy, bo nie znam żadnej kobiety, która nie miałaby przynajmniej kilku par torebek. Mój mężczyzna śmieje się, że to jakiś dziwny sposób zbieractwa - niezależnie od tego ile się ma, kupuje się następne. No ale cóż, panom pozostaje pogodzenie się z sytuacją.

corinka
25 sierpnia 2010
Jasne, że tak! dobra torebka to podstawa. Ja ostatnio buszuje w necie w poszukiwaniu stylowych okazów. NIedawno natrafiłam na stronę polskiego producenta - Wukador i wydaje się mieć niezłą ofertę. Jak na polski rynek mody to jego skórzane torebki są dość w okazyjnych cenach.

Mysia
27 sierpnia 2010
Wukador jest na plus! Mam od nich torebkę (gdzieś chyba półtora roku) i bardzo sobie chwalę - kupiłam ją w ich sklepie internetowym chyba albo na allegro (ale na pewno bezpośrednio od nich) a wracając do tematu to choruję ostatnio na taka za 680zł :-( az nie wiem czy nie kupie sobie jakąś nowa od Wukadora i mi jeszcze dużo zostanie ale juz sama nie wiem....

neferetiti
8 lutego 2011
Ja jestem fanką torebek w stylu streetowym. Także mniej eleganckich, w których wszystko pomieszczę i nadają się na codzienne łażenie po mieście. Także tego typu torebki: http://www.tanisport.pl/converse/Torebka_Converse_NTodo_4204979/Product.aspxsą jak najbardziej w moim guście. Są bardzo praktyczne, a do tego dobrze wyglądają.

Lejdi
14 marca 2011
Vilandra... powalilas mnie! :-) Myslalam ze ja ze swoimi 32 jestem rekordzistka ale okazuje sie ze male miki jestem.. regularnie przegladam oferty sklepow internetowych z torebkami ( choc tu stosuje metode polecenia bo zwykle zdjecia sa lepsze niz rzeczywistosc) ale moim prywatnym rajem torebkowym pozostaje centrum Maximus. W zyciu nie widzialam tylu torebek w jednym miejscu. Mam tez hopla na punkcie butow choc tu mam wiecej rozsadku w zakupach ( poza tym ze rzadko udaje mi sie kupic cos co nie ma conajmniej 7cm obcasa)