Strona główna > Grupy > Dodatki > bielizna
Dodatki
Torebki, paski, okularki, parasolki, apaszki, itp

bielizna

Szlachetna
1 czerwca 2010
Bielizna to także dodatek. Jaką preferujecie? Wygodną, kobiecą, seksowną, sportową? Nosicie gorsety? Może nie nosicie bielizny? Jakie marki lubicie?

agusiaczek
1 czerwca 2010
Ja stawiam na wygodę i zdrowie. Najbardziej lubię bawełniane bokserki, ale stosownie do okazji nie pogardzę stringami z koronki.

pleasure
1 czerwca 2010
Wszystko zależy od okazji. W swojej "bieliźniarce" posiadam gorsety, pończochy, pasy do pończoch itp ale nie noszę tego na co dzień ;)
a tak to lubię bokserki, czasami ubiorę stringi.
Teraz chodzę bez stanika do pracy, bo mam spalone plecki ;) i powiem wam, że gdybym miała większy biust częściej bym tak chodziła :P tylko z tego co wiem to nie zdrowe :

natural
2 czerwca 2010
W mojej szafie jest mnóstwo rożnych rodzajów bielizny. Przyznam, że czasem nosze taka najwygodniejszą, sportową, ale jednak najczęściej zdarza mi się ubierać w coś kobiecego i seksownego. Ostatnio na koronka.pl znalazłam znakomity komplecik z koronki i po prostu nie mogłam się powstrzymać. Każda z nas wie, że taka bielizna podkreśla kobiecość i nadaje właścicielce takiego małego pazura:)

neferetiti
25 maja 2011
Moim zdaniem można bez problemu połączyć aspekt seksownej i kobiecej bielizny. Ja preferuję tą bardziej elegancką. Ostatnio parę razy widziałam na Fashion TV komplety bielizny Christies i muszę powiedzieć, że zrobiły na mnie spore wrażenie. Z tego co się orientuję, to w Polsce sprzedaż tej bielizny prowadzi krakowski butik ModaEIntima. Na pewno są to komplety bardziej ekskluzywne, ale również nieporównywalnie lepszej jakości niż większość tej garderoby na naszym rynku.

aluta20
25 maja 2011
Moim zdaniem bielizna mówi bardzo dużo o kobiecie i dlatego jest tak ważna. Ja osobiście najbardziej lubię tą marki nipplex.pl ponieważ czuję się w niej komfortowo. To jest dla mnie bardzo ważne, ponieważ każdy mój dzień jest bardzo aktywny.

vogue
7 lipca 2011
moim zdaniem można połączyć kilka cech bielizny może być i seksy i wygodna i kobieca. Wystarczy tylko dobrze poszukać. Mnie bardzo podoba się to, co proponuje Gaia. Bielizna tej firmy ma świetny design, połączenie kobiecości i elegancji.