Strona główna > Grupy > Biżuteria > Czy podobają Wam się charmsy i...
Biżuteria
Nasze świecidełka.
Kolczyki, wisiorki, łańcuszki, pierścionki, itp

Czy podobają Wam się charmsy i pandora?

salma83
8 lipca 2010
od jakiegoś czasu bardzo modna jest bizuteria charms i w pandora. Przyznam się szczerze że mam jej mnóstwo bo strasznie mi się podoba. Piekne rzeczy ma sklep internetowy Chicochica. A jak Wam się podoba ta moda i czy nosicie takie rzeczy?

pleasure
9 lipca 2010
ja dostałam bransoletke charms (z jednym charmsem: serduszko z kluczykiem) od mojego Mężczyzny na dzień kobiet:) Uwielbiam tą bransoletke:):):) tylko, że ja wole jednego charmsa bo jak jest tego duzo to wydaje mi sie badziewne:(
a co do Pandory to podoba mi się ale nie stać mnie na nią. Najtańszy charms kosztuje 99zł (to jeszcze bym przezyła) ale przeglądałam ostatnio katalog i zobaczyłam ze np literka kosztuje 359zł :O i to jeszcze była srednia cena:( sama bransoletka też nie jest najtańsza a pod ciężarem charmsów się naciąga (tak pisało w katalogu) wiec też trzeba ją wymieniać :(

(?)
11 lipca 2010
Generalnie nie podoba mi sie,tym bardziej jak jest nawalone wszystkiego,z innej parady,takim kiczem wali z daleka.Jeden gora dwa wyglada fajnie,ale ceny porazajace!!!!

http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500002201&langId=-1&searchTerms=CHARMS

sprawdzalam literki,koszt ok 80 zl ,srebrne,u nas oczywiscie trzeba zdzierac kase,nic nie moze byc w normalnej cenie.