Strona główna > Grupy > Biżuteria > Kolczyki ; d
Biżuteria
Nasze świecidełka.
Kolczyki, wisiorki, łańcuszki, pierścionki, itp

Kolczyki ; d

J000000000010
15 stycznia 2010
Czy według Was kolczyk w brwi również ładnie wygląda u dziewczyn ? Czy lubicie go tylko u męzczyzn ? ; p

morelka
15 stycznia 2010
mmm ja lubię u mężczyzn, u kobiet jakoś mało mi się on podoba:) no ale jak kto lubi:)

SummerOblivion
16 stycznia 2010
chyba podobało mi się to bardziej jak byłam młodsza. Teraz ani kolczykowanie twarzy ani tatuaże mnie nie kręcą. Wszystko zależy też od układu twarzy jednemu lepiej drugiemu gorzej.

pielegniarka86
16 stycznia 2010
ja nie lubie u facetów, ale u kobiet ładnie to wygląda

alexandraa13
16 stycznia 2010
ja uważam że to twój gust, jeśli tobie się podoba,nic nie stoi na przeszkodzie zrobienia go.
ja miałam w języku,bo mi się podobało.
ale dla mnie najlepiej robić w miejscach na zewnątrz, ładnie wygląda też w pępku i w wardze.
ale nigdy w nosie bo potem są problemy gdy masz katar to jest koszmar wtedy, on się wtedy rusza i strasznie boli. ;).
no a w brwi ładnie wygląda.;D

Merc
16 stycznia 2010
Moim zdaniek kolczyk pasuje zarówno kobietom, jak i mężczyznom i jest super, sama chcę mieć ^^

pleasure
17 stycznia 2010
Mnie się nie podobają takie rzeczy:P
każdy ma inny gust ;)

(?)
17 stycznia 2010
To zależy czy pasuje do twarzy/stylu... Róznie to wygląda u różnych ludzi bez wzgledu na płeć.

Adka
18 stycznia 2010
Ja kiedyś miałam kolczyk w brwi,i szczerze?
Nie ładnie wyglądałam,a do tego powychodziły mi chrostki na twarzy. Z początku nie wiedziałam,ze do od kolczyka,dopiero gdy byłam go muszona sciągnąc na tydzien,twarz mi sie poprawiła,i od tamtego momentu nie nosze kolczyk.
Ale powracając do Twojego pytania,to podobaja mi sie kolczyki w brwi:-)

J000000000010
18 stycznia 2010
Dziękuję za odpowiedzi ; )
Wiekszosc tych co znam krytykuje to ze robie kolczyk w brwi ; /
W pepku i jezyku juz mam ; )
W nosie i w wardze mialam ; p

zxcvbnm1234
22 lutego 2011
http://focia.utnij.net