Strona główna > Grupy > Dzieci > nasze pociechy
Dzieci
Kochane maleństwa, nasze małe skarby.
Wychowanie i opieka nad dzieckiem, porady, rozmowy o dzieciach.

nasze pociechy

kasia25
19 września 2010
mam mały problem mam jedno dziecko lecz pragnę drugiego ale los płata mi figle nie mogę zajść proszę o rade co robię nie tak czy może za bardzo chce czy już mam jakąś blokadę...........

Niewinna
22 września 2010
Długo sie starasz?

Anetka
22 września 2010
mhm , ciężko mi powiedzieć ponieważ nie mam dziecka. ale na Twoim miejscu bym się skonsultowała z ginekologiem , on Ci wszystko powie. może poprostu za mało się staracie o drugie (; w każdym bądź razie , powodzenia :)

paja76
24 września 2010
Witam:)Moge Ci tylko powiedziec ze za bardzo chcecie drugie dziecko i tyle.Ja mam 11-letnia corke o ktora starałam sie 6 lat.Juz zrezygnowalismy z tego a tu bach i wyszła,bylismy bardzo szczesliwi.Potem zdecydowalismy sie na drugie tak po 2 latach aby była mała róznica wieku i nic.Az po 8 latach zaszłam w ciaze z druga córka.Wiec roznica wieku 8 lat to bardzo duzo jedna pannica juz prawie a druga skarbek mały ktory broi.Wiec zycze powodzenia i to nie jest blokada zadna:)Pozdrawiam:)

sloneczko
26 września 2010
Jak się chcę bardzo bardzo to się nie dostaje ;]
Weź faceta wyjedźcie sobie na kilka dni w jakieś fajne miejsce, gdzie się wyszalejecie. Odpocznijcie sobie.
Wróćcie , a Ty nie denerwuj się, rzuć na kilka miesięcy w kąt liczenie dni płodnych, termometry itd.. kochajcie się ile się da i kiedy się da, próbujcie nowych rzeczy, nie myślcie o dziecku a na pewno się uda. Można psychicznie zablokować ciąże.