Strona główna > Grupy > Dzieci > przedszkole cz III
Dzieci
Kochane maleństwa, nasze małe skarby.
Wychowanie i opieka nad dzieckiem, porady, rozmowy o dzieciach.

przedszkole cz III

oNa19
14 września 2010
Moje pytanie do was czy powinnam isc do przedszkola i zrobic awanture o to? Bo po co pisalam liste osob ktore moga odebrac dziecko skoro ona daja dziecko komus kogo nawet nie zobacza bo gdzyby moja mama nie poszla tam to by nie widzialy z kim poszla.
Boje sie tylko ze jak powiem dyrektorce co o tym mysle to beda zle na dziecko patrzec albo cos. doradzcie prosze

pisalam to w paru tematach bo za dlugi tekst na jeden

domcia120
14 września 2010
Pewnie , że powinnaś iść a co jeśli ktoś porwie twoje dziecko ... Nie weżne czy babcia jest podobna czy nie nie powinni wydać dziecka osobie nie upoważnionej ! Nie musisz od razu robić awantury możesz grzecznie zwrócić uwagę . A i jeszcze myślę , że jedna z przedszkolanek powinna zadzwonić do Ciebie i zapytać a nie pozwolić na to żeby osoba której nigdy wcześniej nie widziała na oczy zabrała twoją córkę .

oNa19
14 września 2010
domcia120 dziekuje za rade jutro napewno pogadam z dyrektorka przedszkola

Ela
15 września 2010
Pogadaj, ale nie rób awantury.

Adka
16 września 2010
Hmm..ciagle w gazetach i w tv piszą o zachowaniu ostrożnosci bo tak na prawde nikomu nie można ufać,a przedszkolanki zachowały sie bezmyślnie!
Mogły chociaż do Ciebie zadzwonic i dowiedziec sie czy mogą Twojej mamie wydać dziecko! No ale po co co!
Jednak na prawde musi cos sie stać by być bardziej ostrozniejszym.
Jak bedziesz rozmawiac w przedszkolu,to nie przesadz z słowami....Ja wiem,ze masz prawo do zdenerwowania sie,ale pamietaj,ze tam Twoje dziecko przebywa i zeby potem na niego sie nie odbiło;-(
Ludzie są złośliwi.
Mów grzecznie ale stanowczo!
Ja wiem po sobie,ze ja bym nie poszła bo bym nie panowała nad emocjami,pewni bym wysłala swoją drugą połówkę.

(?)
17 września 2010
porozmawiaj,ale raczej bym nie robila jazdy...w koncu Twoje dziecko bedzie tam chodzic,po co ci niezdrowa atmosfera...?

Anetka
22 września 2010
powiem szczerze że u nas w przedszkolu też wyszła kiedyś dziwna sytuacja z dzieckiem , ktoś odebrał dziecko a nie była to osoba żadna z rodziny , dlatego teraz nikomu dziecka nie dają , tylko rodzicom , ewentualnie rodzeństwu. chyba że rodzic zadzwoni do wychowawczyni dziecka i powie że przyjdzie ktoś innyo debrać dziecko. wtedy jak najbardziej ^^ dlatego idź i porozmawiaj z dyrektorem na ten temat. to jest jak najbardziej wskazane.