Strona główna > Grupy > Dzieci > Chory Bobas
Dzieci
Kochane maleństwa, nasze małe skarby.
Wychowanie i opieka nad dzieckiem, porady, rozmowy o dzieciach.

Chory Bobas

Maery
8 września 2009
Co dzieciom poniżej 1 roku życia dawać na przeziębienie ? Nurofeny, wody morskie, Otrywiny, maście do nosków, olejki itp. znam, ale czy któraś mama zna jeszcze jakieś sposoby i leki lub inne specyfiki ? Woda z cytryną i miodem też już mam, nawet mieszankę ziół... Jak jeszcze można się pozbyć przeziębienia u takiego kajtka ?

domcia120
8 września 2009
Najlepiej wybierz się z dzieckiem do lekarza on przepisze ci odpowiednie leki dla dzidziusia :)

(?)
9 września 2009
z olbas jest odswiezacz do powietrza,przy katarku dobra sprawa troszke ulatwi oddychanie :)zycze kajtkowi szybkiego powrotu do zdrowka:)

magnola
9 września 2009
dokładnie tak jak napisała domcia120 do lekarza trzeba pójść bo takie pół środki nie zawsze działają powiem nawet że na wirusa nie działają jedynie na przeziębienie tzn gdy dziecko zmarzło i ma katar to czasami działają
a dobry lekarz nie zawsze zapisuje antybiotyk czasem zapisuje cos homeopatycznego wiem bo jestem matka dwójki dzieci

Deijaneira
10 września 2009
Popieram - do lekarza, sama nie kombinuj, za małe dziecko. . A z tą cytryną uważaj - moja córka dostała kiedyś takiej alergii, że cała wysypana była.
Pozdrawiam :)

Maery
13 września 2009
No ja byłam u lekarza... jak zwykle nic nie dają :/ To co wcześniej napisałam to używam... Myślałam ze macie jakieś swoje babcine ciekawe sposoby :/ Teraz dostał sraczki ale to nie wiem czy na ząbki bo idą czy od soku z cytryny :/

Kasienka1979
26 września 2009
A ile podawałas mu witaminy C