Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > Suplementy
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

Suplementy

wiedzmek
22 stycznia 2009
Znacie jakieś wspomagajace koncentrację i dodające energii? Zima w tym roku skutecznie mi przeszkadza w pracy, a aura to jednak żadne wytłumaczenia dla ważnego projektu :|

pleasure
23 stycznia 2009
http://www.apteka.miasta.pl/index.php?cPath=94&osCsid=518d80c6221e76407cc124e5a7f9afe2
tu masz witaminki na pamięć i koncentrację:)
mnie osobiście pomógł doppel hertz na koncentrację
pozdrawiam

wiedzmek
23 stycznia 2009
o rany, sporo tego, dziękuję
doppel herz powiadasz...hmmm, na liście zauważyłam obecny w "moim" supermarkecie Plusssz Activ...zna to ktoś?

SummerOblivion
23 stycznia 2009
Ja zawsze biore sesje i pije plusz aktiv delikatnie pobudzaja i pomimo iż mam bardzo wielkie kłopoty z skupieniem się na jednej rzeczy to to mi zawsze pomaga ;)

wiedzmek
26 stycznia 2009
delikatnie...to dobrze, bo mnie takie szaleństwo będzie męczyło jeszcze ze dwa tygodnie, a nie ma sensu przeładowywać się przesadnie, wystarczy to delikatnie - dziękuję

pielegniarka86
27 stycznia 2009
Bierz magnez :) na takie trudne dni jest najlepszy!
Polecam Filomag B6 lub MG B6

wiedzmek
27 stycznia 2009
a żelazo? podobno niedobór żelaza tez powoduje ospałość, warto brać profilaktycznie, czy lepiej najpierw morfologię zrobić, a profilaktycznie magnez?

pielegniarka86
27 stycznia 2009
Możesz zrobić sobie badania krwi, ale przed tym jak będziesz brała magnez lub żelazo. Najpierw badania a później tabletki.

wiedzmek
28 stycznia 2009
czyli najpierw badania, a potem się kurować...hmmm, a przy takim plussszu pobudzającycm, to też nie można pewnie badań zrobić? ile to się wypłukuje z krwi?

pielegniarka86
28 stycznia 2009
Pluszzz nie zawiera tak dużo witamin i składników mineralnych jak tabletki więc szybko wypłucze się z organizmu. Myślę, że badania możesz sobie zrobić po 3 dniach od odstawienia pluszzzza. Zrób sobie morfologię, OB, boichemie i jonogram. Możesz też zrobić sobie krzywą żelaza lub hormony tarczycy (TSH), ale to niekonieczne :)

wiedzmek
29 stycznia 2009
o rany... sporo tych badań, 2/3 nawet nie kojarzę, aż sobie je wygugluję
3 dni, no dobrze, w zasadzie tak sobie własnie myślałam, ze ze 3 dni - to będziemy badać

pielegniarka86
30 stycznia 2009
To są podstawowe badania, dzięki nim będziesz wiedziała co jest w normie a co nie :) Zapomniałam dodać jeszcze badania cukru we krwi ;)

wiedzmek
30 stycznia 2009
:) ciekawie - domyślam się, ze to taki kompleksowy zestaw diagnostyczny

purplechilli
6 lutego 2009
Ojej...pijecie doppel hertz na koncentracje? Pomaga? Ja myślałam, że to na serce. ale już od znajomych o tylu rzeczach słyszałam... kawa z aspiryną, syrop na kaszel itd.

wiedzmek
11 lutego 2009
tez myślałam, że to na serce, ale tu się dowiedziałam nowinki ... syrop na kaszel? na koncentrację? ja piję tego plussza activ

wiedzmek
24 lutego 2009
teraz powoli przerzucam się na alternatywne, bo już nie potrzebuję tak "silnego" stawiania na nogi - znacie?