Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > sposób na nieprzyjemnie chrostki...
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

sposób na nieprzyjemnie chrostki...

oNa19
4 września 2008
od pewnego czasu pojawily mi sie czerwone chrostki na pupie ;] ;/ myje sie przecież codziennie nie wiem dlaczego mi sie pojawily. wiecie moze czym smarowac co robic zeby znikneły??

(?)
4 września 2008
często pojawiają się gdy siada się na zimnym,kamienne ławki itd

oNa19
4 września 2008
mozliwe ze mam z tego ale jak sie ich pozbyc

(?)
4 września 2008
Ja zaczęłam stosować gruboziarnisty peeling w te miejsca i masaże szorstką gąbką- mi pomogło.

oNa19
4 września 2008
a jaki peeling polecacie

Deijaneira
4 września 2008
Bardzo dobry jest peeling Eris. Kupuję też Abaco Sun truskawkowy. Skóra robi się gładka i do tego pięknie pachnie.

(?)
5 września 2008
jak byłam mała słyszałam, ze krostki ( i to tez obojetnie czy na twarzy, czy na pupie) mogą być skutkiem tego, ze ma sie owsiki.
Więc jak peeling nie pomoze mozna się i na to zbadac

(?)
5 września 2008
"jak byłam mała słyszałam, ze krostki ( i to tez obojetnie czy na twarzy, czy na pupie)"
CO za głupi tekst :D
TO co powiesz nastolatką, ktore mają trądzik ?
Na pewno to nie jest od tego

(?)
5 września 2008
ja nie powiedzialam, ze jak byłam mała to miałam krostki i owsiki:) tylko, ze obiło mi sie o uszy, że istnieje takie prawdopodobieństwo, kolezanko.
Widze, ze jakies problemy z czytaniem ze zrozumieniem :)

(?)
5 września 2008
Pewnie jakieś babcine wymysły...Na pewno owsiki nie maja nic wspólnego z krostkami na twarzy i pośladkach.

Ja używam peeligu firmy INECO- z olejkiem kokosowym. Bardzo ładnie wygładza i nawilża ciało. Niewiem czy jest tutaj dostępny, ale mam nadzieję.

(?)
5 września 2008
JUZ PREDZEJ SA TO POTOWKI NIZ OD OWSIKOW!W PRZYPADKU MALYCH DZIECI.

(?)
5 września 2008
Polecam ziółka z Bratka! Czasami na wszelkie krostki pomagają! :) A i pić koniecznie po jedzeniu!

Pozdrawiam

(?)
8 września 2008
Nie mogę na głupotę co niektórych..to miał byc pewno dobry żart ale sarze nie wyszedł..

stasiaa
8 września 2008
heh fakt, niektorzy lubia zaskakiwac. A bardziej racjonalnie - to peeling, peeling jeszcze raz peeling ;) potem smaruj kremem, balsamem itp. Wybierz sie tez raz czy dwa na solarium (ubierz stringi) - pomaga na rozne wypryski.

oNa19
9 września 2008
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi ;)
Mysle ze temat juz powienien byc skonczony gdyz niektore te dobre odpowiedzi zaczynaja sie powtarzac a co niekotrzy zaczynaja juz za bardzo wymyslac tak jak by chcieli na sile pomoc :)

(?)
13 września 2008
ja mysle, ze to zalezy od diety i od materialu, z ktorego wykonana jest bielizna, ktora nosisz. najlepiej obserwuj swoje cialo i jesli zlokalizujesz produkt zywnosciowy, ktory wspomaga powstawanie krostek, wyeliminuj go z diety. sprawdz z jakich materialow uszyta jest Twoja bielizna i w jakiej chodząc obserwujesz najwiecej krostek. no i jak juz wiesz, dbaj o cialo peelingiem i balsamem.

emocjonalnazima
14 września 2008
Czy owe plamki są tylko w jednym miejscu?