Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > jak odchudzic uda???
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

jak odchudzic uda???

anula3612
23 sierpnia 2008
DORADŹCIE MI JAK NAJLEPIEJ I NAJSZYBCIEJ ODCHUDZIĆ UDA? MOŻE ZNACIE JAKIEŚ SUPER ĆWICZENIA ALBO KREMY , KTÓRE MOGŁY BY MI POMOC.

katarinnna
24 sierpnia 2008
Obawiam się, że nie ma sposobu na odchudzenie ud :(. Próbowałam niemal wszystkiego, ćwiczenia, kremy, balsamy i nic nie dawało zadowalających efektów. Ja jestem niska i mam grube uda, i wyglądam jak wyglądam i chyba się już z tym pogodziłam. Tak musi zostać.

(?)
24 sierpnia 2008
Jest jeden sposób- zaakceptować siebie, taką jaką jesteś i założę się że wcale nie masz grubych ud. Popatrz jeszcze raz w lustro i spojrzyj na siebie lepszym okiem- zacznij wyłapywać te części wyglądu które są super. Potem popatrz na całość i nie zauważysz żadnych grubych ud!!!

malastka
24 sierpnia 2008
Hm....Jesli masz taka budowe,to...juz tak pozostanie :) Mozesz je troszeczke podrzezbic cwiczeniami(sa takie kolorowe gumy do cwiczen-w zaleznosci od stopnia zaawansowania).A poza tym,jak radza dziewczyny-zaakceptuj je i wtedy wydadza Ci sie o polowe chudsze :)Pamietaj tez,ze wyzsze obcasy wydluzaja i wysmuklaja nogi-to tak z babskich trikow :)Pozdrawiam cieplutko!

(?)
30 sierpnia 2008
Sport,sport i jeszcze raz sport,jesli bedziesz duzo biegac,plywac i uprawiac inne cwiczenie zwiazane z praca miesni nog to mysle ze to powinno pomoc.A jesli nie odchudzisz ud to napewno uda Ci sie zrzycic z innych czesci ciala a to odwroci uwage od ud:)Powodzenia.

(?)
2 września 2008
Za dużo sportu na daną partię ciała i będziesz chodziła z mega mięśniami- a mięśnie nóg u kobiet nie wyglądają za ładnie.

Jesli koleżanka zrzuci kilka kg z innych części ciała, a uda zostaną jak były to właśnie zwróci uwagę na uda.
Zgadzam się z malastką i reszta dziewczyn- akceptacja siebie jest najważniejsza.

(?)
8 września 2008
Proponuję dietę MŻ: mniej żreć

(?)
14 września 2008
opal sie i to nie na solarium tylko sprayem samoopalajacym i nie zakladaj szpilek wizanych wokol kostki bo to sprawia ze ta czesc nogi wydaje sie grubsza.zaloz tez cieliste i bardzo cieniutkie ponczochy no i szpilki oczywiscie!!!

(?)
25 września 2008
hmmm, no to nie do konca tak jest. dobrze rozplanowana silownia z akcentem wlasnie na uda pozwoli ci je wyrzezbic. na miesnie porzadne to sie latami pracuje:) trening spalanie plus miesnie i poczujesz roznice, szczegolnie na spodniach:) powodzenia!!!

aluta20
13 października 2010
ja nadal uważam, ze najważniejsza jest dieta i sport. Na twoim miejscu spróbowałabym tez innego sposobu. Powinnaś zafundować sobie wyjazd do Spa. Tam na pewno by ci powiedzieli jak masz o siebie zadbać i co jest dla ciebie najlepsze. Słyszałam, że w Primavera spa w Jastrzębiej Górze maja bardzo szeroki wybór masaży wyszczuplający, Z cała pewnoscią coś dla siebie znajdziesz. Ja bardzo lubię wyjazdy do SPA bo po takich zabiegach czujesz się o wile piękniejsza :)