Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > soda oczyszczona
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

soda oczyszczona

slicznotka
19 czerwca 2008
czy probowalyscie kiedys czyscic zeby soda?czy dalo to cos wybielily sie zeby i czy nie niszczy szkliwa?
jakie macie metody wybielania zebow

(?)
4 lipca 2008
jak masz naturalnie żółte kości to tylko zaawansowaną i kosztowną chemią, która i tak na długo nie wystarczy, zależy od kondycji dziąseł, zębów etc. trzeba skonsultować z lekarzem i póki co zapomnieć o czerwonych szminkach i błyszczykach, bo tylko wywalają brak bieli na wierzch ;/

(?)
6 lipca 2008
em... ja taka nie w temacie, ale dzięki;]
chciałam dobrze- wyszło jak zawsze ;P

(?)
6 lipca 2008
zęby sodą, no nie mogę...

(?)
7 lipca 2008
tylko niedouczone idiotki moga sobie zeby soda traktowac! gratuluje glupoty! i mozesz sobie usuwac moje posty ja sobie bede dalej pisac co mi sie bedzie podobalo!!!:)))))

(?)
7 lipca 2008
napij sie ace wiesz tak w reklamie mowili ze wybielacz nad wybielacze :))) powtorze to raz jeszcze i jeszcze:)))) usuniesz??? to napisze jeszcze raz:))

slicznotka
7 lipca 2008
Amberone okres ci się zbliża czy przekwitasz już że tak się uczepiłaś jak rzep psiego ogona
Po raz kolejny napisze że to było tylko pytanie jak każdo inne i wcale z niego nie wynika za to z twoich wypowiedzi bardzo dużo widzę że nie masz własnego zdania i przepisujesz cudze odpowiedzi gratuluje!!! A do tego aż tak bezczelną być masz jakiś problem? to napisz na forum do dziewczyn może ci pomogą chociaż nie obiecuje bo dla niektórych to już za późno i tu mam na myśli ciebie!!!

(?)
7 lipca 2008
no no to sobie popisalas:))) jakos wcale sie tym nie przejelam wiesz:)) jeszcze nie przekwitam ale moze juz niedlugo:)))za to ty widac jeszcze nie dojrzalas, ale coz ,czego mozna sie spodziewac po niedouczonym gowniarzu...

(?)
7 lipca 2008
i pokaz mi gdzie te cudze odpowiedzi przepisalam?????? bo jakos sobie nie przypominam zebym sobie cudze slowa przywlaszczala!

slicznotka
7 lipca 2008
A z tym wybielaczem po raz drugi o tym piszesz a z tego co wiem to akurat inna kobitka napisała a po za tym jak byś się nie przejęła to byś nie odpisała nic a co do gówniarza to grubo się mylisz i nie wiem skąd takie informacje

(?)
7 lipca 2008
a widzisz a skad wiesz ze to nie bylam ja?? ta co to napisala byla podpisana gosc:) skad wiesz czy to nie bylam ja????

(?)
7 lipca 2008
pozatym koncze ta dyskusje bo jak widac nie ma z kim dyskutowac! skaczesz jak pchla i czepiasz sie nie wiem o co? a co do gowniarstwa, wybacz ale dorosle kobiety nie zadaja takich pytan! z takim ptytaniem idzie sie do dentysty napewno cos poradzi ,ale coz ktos kto ma kurzy mozdzek o tym nie wie,wiec widzisz samo swiadczy o tobie. prosze wiecej juz do mnie nie pisac bo nie mam ochoty juz dyskutowac z kims kto nic soba nie reprezentuje! wiecej takich jak ty na limetce i poziom rozmowy bedzie naprawde rewelacyjnie niski! zegnam

slicznotka
7 lipca 2008
Ale ja absolutnie nie pisze do ciebie!!! Ja tylko odp. Na twoje docinki
A jeśli chodzi o ten wybielacz to sama napisałaś cyt "fajnie ktoś wcześniej napisał napij się ace …" itd.
to że wykasowałam odp. nie znaczy że nie pamiętam i co ???

(?)
7 lipca 2008
powiedzialam zegnam! czy naprawde tego nie rozumiesz???? powtorze raz jeszcze, zegnam pania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!