Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > SOLARIUM............
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

SOLARIUM............

sandra
20 marca 2008
Co sadzicie o solarium czy mozna przecholowac?ile razy w tygodniu powinno sie chodzic?????????

(?)
20 marca 2008
pewnie ze mozna przecholowac...wszystko z umiarem...mysle ze niewiecej jak raz w tygodniu wystarczy

(?)
20 marca 2008
ja chodze na solarium bo lubie byc opalona...ale przede wszystkim uzyam specjalistycznych kosmetykow...innych do twarzy innych do ciala

sandra
20 marca 2008
dziekuje......................

(?)
20 marca 2008
a nie ma za co...kiedys moja kolezanka pracowala na solarium...przychodzila tam dziewczyna na solarium zawsze na 30 minut...no i kiedys zagadlaysmy do niej...i sie okazalo ze ma 21lat a wygladala na 35...i to jest wlasnie przecholowanie...

czarnulka1724
20 marca 2008
wiesz ja słyszałam ze jedna kobieta przed swoim ślubem poszła na 15min ale stwierdziła że nic jej to nie dało więc poszła na drugie 15 min i też stwierdziła że nie dało to efektu więc poszła trzeci raz... no i jak poszła do domu to upadła i umarła... kości jej sie zwęgliły... i zamiast ślubu był pogrzeb..

(?)
20 marca 2008
kosci sie zweglily?pierwsze slysze

(?)
20 marca 2008
ale prawda jest to ze dla jednych starczy 5 minut w tyg.dla innych 10 czy 15...zalezy to przede wszystkim od karnacji...wiadomo ze jak kobieta o bladej cerze pujdzie na 15 min.to sie poprostu spiecze na raka

(?)
20 marca 2008
Jestem przeciw.Mam ciemną karnacje jest mi to zbędne,ale gdybym musiała wybierać to rezygnuje.

(?)
20 marca 2008
Kożystam z solarium jakieś 2 razy w tygodniu po 15 minut do momentu uzyskania ładnej opalenizny. Nie warto przesadzać bo to brzydko wyglada.Ponadto solarium działa bardzo korzystnie na samopoczucie. Leczy wiele schorzeń skóry, wspomaga syntezę witaminy D3 w organiźmie, jest korzystne w zwalczaniu nerwobóli i zmniejsza stres obniżając poziom adrenaliny.

(?)
20 marca 2008
O zwęgleniu kości jeszcze nie słyszałam ale wiem że są przeciwwskazania dla niektórych osób. Trzeba szczególnie uwarzać jesli ma się chore serce lub problemy z krążeniem, nadczynność tarczycy, zaburzenia hormonalne, rozszerzone i popękane naczynia krwionośne, chorą wątrobę lub pęcherzyk żółciowy, cukrzycę.

sandra
20 marca 2008
O RANY SKAD TYLE WIEZ........GINZO

(?)
20 marca 2008
hehe madra kobieta

Anulka24Krk
20 marca 2008
Hmm solarka fajna sprawa oczywiscie trzeba zazywac sztucznego słoneczka z glową

(?)
20 marca 2008
A ja się zawsze bałam, że się nie domknę na tym łóżku, albo zatrzasnę :) chyba klaustrofobia jakaś :P mam koleżankę, co regularnie korzysta ze sztucznego słoneczka i wygląda jakby z Korei przyjechała!! Nie ma kobieta umiaru :)

(?)
20 marca 2008
a ja akurat nie moge z solarium kozystac bo dostaje po nim wysypki a bardzo bym chciala

(?)
20 marca 2008
Mam swoje lata hihi Zawsze lubiałam nabywać wiedzę. A w solarium do którego chodze takie informacje są wywieszone :)

(?)
20 marca 2008
a ja korzystam zawsze przed latem wtedy mi sie dluzej opalenizna trzyma i nie opalam sie na raczka na slonku,chodze dwa razy w tygodniu na 9 minut a potem raz na tydzien srednio okolo poltora miesiaca a potem mnie opala sloneczko:) nie przesadzam bo szkoda mi skory a co do zatrzasniecia w lozeczku:))) opalam sie w stojacym:)))

(?)
20 marca 2008
Byłam tylko raz na stojącym ale szybko je zlikwidowali bo mieli drogo. Teraz to nawet nie wiem czy w moim mieście takie jest. Codzę do jednego sprawdzonego solarium bo wiem że jest czysto i superancka obsługa. Nie chodzi im tylko o kase ale o klienta zeby był zadowolony i zeby pupa nie piekła :)) wiec czasami doradzają skrucenie czasu jak łóżka są nagrzane mocno albo ktoś jest blady :))

(?)
20 marca 2008
ja tez mam fajna obsluge :)) bo tak sobie pomyslalam o tej pannie co to czarnula pisala kto ja trzy razy po 15 minut na solarium puscil????