Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > Worki pod oczami:/
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

Worki pod oczami:/

ona1999
16 września 2011
Mam pytanie dziewczyny, czy wy też rano, gdy się obudzicie macie worki pod oczamii takie zmeczone oczy przez caly dzien, jakby sie spac chciało?
Ja niestety tak mam i nie pomaga mi lód itp.
Nie wiem czym to jest wywołane, pracuje przy komputerze przez 8 godzin, moze dlatego?
Ale wieczorem nie mam tych głupich worków po zmyciu makijażu... Dlaczego te worki wychodza dopiero rankiem, skoro mogłoby to byc wywołane długim przebywaniem przed komputerem?
Dzis rano poszłam do drogerii i kupilam zel szałwiowy z ziajii plant i posmarowałam i jest nieco lepiej, zobaczymy jak wypadnie na noc ehh;/

AsIa1230
17 września 2011
Moim zdaniem to od zmeczenia wlasnie przy komputerze. Polecam krem z Garniera pod oczy :)

pielegniarka86
19 września 2011
nie śpij na brzuchu bo to powoduje worki pod oczami

shelka
14 października 2011
Pielęgniarka a z tym spaniem to oczywiście żartujesz prawda? Bo niby jak? A próbowałaś na worki zastosować okłady z rumianku? Spróbuj sobie też żeli ze świetlikiem Flosleku, na worki będzie dobry ten z arniką chociaż jak siedzisz przed kompem to może lepszy ten z bławatkiem.

Mimi
28 października 2011
myślę, że warto byłoby ujędrnić nieco skórę pod oczami i może stanie się ona wtedy bardziej jędrna i rozświetlona, Dobrym kremem pod oczy jest naturalny kolagen, który w znacznym stopniu redukuje cienie, ujędrnia i zmniejsza zmarszczki http://www.neolagen.pl/pl/eliksir-pod-oczy

Lejdi
30 listopada 2011
tyle ze kolagen nie wchania sie w skore pod oczami...