Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > zabiegi w spa
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

zabiegi w spa

vogue
28 czerwca 2010
czy korzystacie z uroków salonów spa ??
Jeśli tak to gdzie najczęściej się wybieracie i dlaczego??
Mnie strasznie kusi, żeby pojechać do spa. Tylko nie bardzo wiem gdzie i jeszcze jeno pytanie, jakim zabiegom warto byłoby się poddać ??

lime
29 czerwca 2010
SPA..... marzy mi się na ta chwilę - ale nic z tego :) Znajomi bardzo lubią ta formę relaksu i często jeżdżą do Jastrzębiej Góry, do Kazimierza, wiem że tam jest sporo takich ośrodków. Ja robię sobie moje prywatne SPA w domu bo niestety nie mam szans teraz nigdzie wyjechać i korzystam z zabiegów Beauty Homecare, idealnie wpasowuje się SPA manicure ale ja uwielbiam też masaż choco :)

Limi
29 czerwca 2010
mmmm, masaż czekoladą musi być super!:) powiedz lime, wiesz cokolwiek na co on wpływa, prócz tego że ślicznie pachnie i smakuje?;)
tez nie mam niestety mozliwosci i czasu za bardzo robic sobie spa w domu, a relaks przydałby mi się baaardzo...może wybiore sie do jakiegos spa w weekend, dobrze ze poruszylyscie ten temat:)

vogue
29 czerwca 2010
to jest to jakaś myśl, żeby spa "przyjechało do nas " ??
ale wiecie, ja myślałam, żeby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, czyli pojechać do spa i jeszcze coś fajnego zobaczyć :)
tak myślałam o hotelu Primavera w Jastrzębiej Gorze, ponoć tam jest nie tylko bardzo dobre centrum spa, ale też fajna lokalizacja. Może któraś z was tam była ??

pleasure
29 czerwca 2010
Kurcze dziewczyny mi od jakichś dwóch lat marzy się dzień w spa. No wystarczyłyby 3 godzinki ;)
Chciałabym, żeby ktoś mnie wymasował, zrobił maseczke, pedicure i manicure :D
ale nie mam z kim pójść:( sama się wstydzę... wiem to głupie;/

lime
30 czerwca 2010
Limi.... masaż choco przeznaczony jest przede wszystkim dla relaksu - więc ten zapach i forma działają relaksująco na ciało i zmysły. To dość delikatny masaż, który ma za zadanie Cię uspokoić i zrelaksować więc bardzo fajny szczególnie jak się jest przemęczonym czy zestresowanym. Vogue - jak masz czas na to to zdecydowanie upiecz te 2 pieczenie :) Nie ma jak to dobrze skorzystać z chwili. Pleasure... masz takie wymagania jak ja :) Wejdź sobie na ich stronkę i skontaktuj się z nimi http://beautyhomecare.pl/- maja duży wybór i poczujesz się jak co najmniej po wizycie w SPA.

neferetiti
10 grudnia 2010
A czy słyszałyście o winoterapii? Odkryłam ją w hotelu SPA Głęboczek w Brzoziu. Jest tam wiele zabiegów opartych na winoterapii właśnie. Dodatkowo mają tam swoją własną winnice. Bardzo pomysłowa sprawa, a do tego zabiegi są niesamowicie relaksujące i co ważne..skuteczne. Także warto spróbować czegoś nowego.

Meandra
18 lutego 2011
Ze wszystkich ośrodków SPA jakie znam, za najlepsze uważam warszawskie La Perla. Jest to chyba jedyne w Polsce SPA Hi-Tech. Oprócz tego, że jest on położony w pięknym apartamentowcu na Żoliborzu, to dodatkowo można tam skorzystać z najnowocześniejszych rozwiązań. Wszystkie procedury są przeprowadzane pod kontrolą medyczną, dzięki czemu można bezpiecznie korzystać z zabiegów. Świetna alternatywa dla tych tradycyjnych hoteli SPA.

Mimi
2 września 2011
nefretiti a kąpałaś się w tym Głęboczku w winie bo podobno to jest flagowy zabieg tego Hotelu, czytałam , że to niezwykle przyjemne uczucie nie tylko dla ciała, ale także dla duszy ciekawa jestem jakie to uczucie?

afrodytka
2 dni temu o 13:12
Mimi w Głęboczku fajny jest zabieg, który nazywa się Rubinowa Rozkosz, fajnie ujędrnia. Zaczyna się kąpielą w wannie ze specjalnym musem winogronowym, potem złuszczają ci zrogowaciały naskórek, następnie masaż całego ciała. A potem specjalna ciepła maska i wybrany zabieg na twarz. Baaaajka :)