Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > opalanie natryskowe
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

opalanie natryskowe

(?)
19 czerwca 2010
różne są sposoby na piękną opaloną cerę w salonie futuro w warszawie stosuja opalanie natryskowe i właśnie się zastanawiam czy to działa czy jest to możliwe że po jednym takim zabiegu widać efekty ?????

pleasure
19 czerwca 2010
z tego co słyszałam to widać efekty po pierwszym razie :) ale jak czytalam na roznych forach opinie to sie balam pojsc i nie poszłam na opalanie natryskowe:P
podobno to jest samoopalacz ktorym pryskaja cialo i niektorzy wychodza pomaranczowi :(

domcia120
20 czerwca 2010
Oglądałam kiedyś program w tv o tym :) powiem wam że sama bym chętnie skorzystała z takiego zabiegu jest on bezpieczniejszy od solarium ... no a co do pomarańczowej skóry to raczej bym się nie obawiała :)

(?)
22 czerwca 2010
efekt podobno jest naprawde fajny,co do pomaranczu,pewnie zle jej dobrali do odcienia skory?tylko ze troche drogie ,a efekt utrzymuje sie cos kolo tygodnia lub troche dluzej:( Wiec nie jest to tania przyjemnosc,na jakis slub czy karnawal...

neferetiti
10 grudnia 2010
Bardzo kuszący pomysł, ale słyszałam, że podobno czasami zostają po nim smugi tak jak po samoopalaczu. Także ja jednak wybieram tradycyjne solarium. Może efekt nie jest ekspresowy, ale przynajmniej wygląda naturalniej i jest trwalszy.