Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > naturalne kosmetyki
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

naturalne kosmetyki

(?)
7 czerwca 2010
od pewnego czasu używam naturalnych kosmetyków do których należą kosmetyki mary cohr i jestem bardzo zadowolona bardzo mi służą, czy wy też używacie naturalnych kosmetyków jakich i dlaczego.?????

vogue
9 czerwca 2010
oj tak ja też używam kosmetyków naturalnych, moim ostatnim odkryciem są kosmetyki Merino, które można kupić na aanetural.pl kosmetyki te zawierają lanolinę, która bardzo dobrze nawilża i natłuszcza skórę.
A jeśli chodzi o to, dlaczego kosmetyki naturalne to odpowiedź jest prosta, bo po pierwsze są skuteczne, po drugie bezpieczne dla nas.

Szlachetna
10 czerwca 2010
I nie zawierają chemii. Naturalne kosmetyki stały się teraz bardzo modne, ale to dobry znak. Te o których piszesz Vogue w dodatku pochodzą z Nowej Zelandii. A tak klimat jest bardzo czysty. Składniki tych kosmetyków są więc najlepszej jakości, zarówno lanolina pozyskiwana z owczej wełny jak kolagen morski, aloes, placenta, itd.

Sajmona
5 października 2010
Zgadzam się z przedmówczyniami! Kosmetyki naturalne, to to czego powinna używać każda kobieta, która chce o siebie dbać i zachować długo zdrowie. Mała tylko uwaga sklep z kosmetykami Merino to aanatural.pl nie tak jak wpisała vogue. Polecam szczególnie krem do rąk! świetnie działa!