Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > kremy
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

kremy

(?)
7 czerwca 2010
używam kremu pomarańczowego z mary cohr i jestem z niego bardzo zadowolona jakiego wy używacie kremu do twarzy teraz kiedy zaczęła się piękna pogoda???????????

domcia120
7 czerwca 2010
A jakie to ma znaczenia , że będziesz widziała jakich kremów używamy ... Te pytania są tu nie potrzebne ...;/

pielegniarka86
7 czerwca 2010
przecież to bezpłatna reklama jest dla marki Mary Cohr, często tak się robi żeby przyciągnąć klientów i zareklamować towar. Bardzo sprytnie!!

(?)
12 czerwca 2010
a jakbym pisała że używam kosmetyków avon albo ziaja to nikt nie napisałby że to reklama bo pełno się o nich piszę ja akurat używam tych bo lubie te kosmetyki sa naprawdę dobre chociaż cenowo mogą trochę ostraszać,ale ja wychodzę z założenia że za dobre kosmetyki warto zapłacić....

Szlachetna
16 czerwca 2010
Wiesz co na upały, kiedy poci się twarz i świeci cera, dobrze jest stosować krem matujący. Ja mam taki z perfecty. Z gruszką, glinką i cynkiem. Ładnie pachnie i matuje. Kosztuje chyba z 12 zeta, jest w tubce.

Lusiek276
1 sierpnia 2010
Jak korzystam z Happy Per Aqua Flosleku. Dobrze nawilża i jest jak dla mnie w sam raz na upalne dni :)

corinka
31 sierpnia 2010
Jak dla mnie najlepsze są kremy, które nie tylko dobrze nawilżą skórę i odżywią ją, ale także ochronią przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym. I tutaj godny uwagi jest krem z lanolina i filtrami z Merion. jest do codziennej pielęgnacji i czasami gdy są wielkie upały może zastępować podkład.