Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp
kremy
(?) 7 czerwca 2010
używam kremu pomarańczowego z mary cohr i jestem z niego bardzo zadowolona jakiego wy używacie kremu do twarzy teraz kiedy zaczęła się piękna pogoda???????????
przecież to bezpłatna reklama jest dla marki Mary Cohr, często tak się robi żeby przyciągnąć klientów i zareklamować towar. Bardzo sprytnie!!
(?) 12 czerwca 2010
a jakbym pisała że używam kosmetyków avon albo ziaja to nikt nie napisałby że to reklama bo pełno się o nich piszę ja akurat używam tych bo lubie te kosmetyki sa naprawdę dobre chociaż cenowo mogą trochę ostraszać,ale ja wychodzę z założenia że za dobre kosmetyki warto zapłacić....
Wiesz co na upały, kiedy poci się twarz i świeci cera, dobrze jest stosować krem matujący. Ja mam taki z perfecty. Z gruszką, glinką i cynkiem. Ładnie pachnie i matuje. Kosztuje chyba z 12 zeta, jest w tubce.
Jak dla mnie najlepsze są kremy, które nie tylko dobrze nawilżą skórę i odżywią ją, ale także ochronią przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym. I tutaj godny uwagi jest krem z lanolina i filtrami z Merion. jest do codziennej pielęgnacji i czasami gdy są wielkie upały może zastępować podkład.