Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > czy istnieje depilacja skuteczna i...
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

czy istnieje depilacja skuteczna i rownoczesnie bezbolesna?

(?)
23 grudnia 2009
Zawsze do depilacji sluzyla mi jedynie maszynka do golenia musialam jej uzywac 2 razy w tygodniu, teraz na maszynce sie nie obejdzie poniewaz w wierze muzulmanskiej maszynki moze uzywac tylko facet jak rowniez i ja wole depilowac sie zadziej z wiekszymi efektami. Siostra mojego narzyczonego wczoraj depilowala cale moje cialo cukrem u tunezyjczykow to normalne ze kobieta kobiecie robi takie rzeczy bez skrepowania, dzisiaj czuje sie jak male dziecko mam taka piekna skore zeszly mi nawet resztki opalenizny z ciala ale rownoczesnie nie moge sie podniesc i nie moge lezec siedziec nie moge nic w sumie robic thuoraya powiedziala ze to normalne za pierwszym razem ale ja sie strasznie boje nastepnego razu a piszac ze depilowalam cale cialo mam na mysli doslownie cale cialo kazdy jeden wlosek dziewczyny pomozcie bo jestem zalamana.....

izunia3108
23 grudnia 2009
Istnieje bezbolesna i skuteczna metoda pozbycia się zbędnego owłosienia: laser. Zabieg powtarza się do kilku razy ze stosunkowo dużymi odstępami czasu. Włoski już nigdy potem nie odrastają. Efekty są świetne, ale niestety zabieg jest bardzo drogi.

(?)
23 grudnia 2009
a mozesz mi mniej wiecej napisac ile kosztuje?

(?)
24 grudnia 2009
kilka lat temu same lydki kosztowaly okolo 800 zl...jednorazowo ,podobno do zadowalajacego efektu trzeba powtarzac to kilka razy w zaleznosci od owlosienia, z tego co pamietam jedynie ciemne owlosienie wchodzi w gre ,bo jasnego laser niewychwytuje, pisze to bo w avatarze widze ze jestes blondynka,poczytaj o laserze moze weszsly jakies nowinki i moze teraz jest to tansza przyjemnosc:D

Adka
27 grudnia 2009
No takie zabiegi do tanich nie należa,ale jak będzie mnie kiedyś stac,to skorzystam z tych usług.

styx
28 grudnia 2009
włoski są piękne, po co je usuwać
Uwaga! mężczyzna!

(?)
28 grudnia 2009
tak styx zarosniemy wszystkie jak buszmeny:Dskoro ci sie tak podobaja:D

Adka
29 grudnia 2009
Nie no może zaczniemy zapuszczać włoski,bedzie niezły ubaw:-D

czarnulka1724
8 stycznia 2010
uważam że depilacji wymaga od nas XXI wiek...

(?)
8 lutego 2010
jak wiecie ja jestem z tunezyjczykiem a tunezyjki tepiluja cale cialo raz w miesiacu cukrem a to jest bardzo bolesne ja tez depiluje sie cukrem bo przez caly miesiac mam piekne cialo ale miesjca intymne to jest koszmar i widze ze bede ten koszmar przezywac cale zycie bo jednak nie znajde niczego rownie skutecznego ale bezbolesnego:(

(?)
2 maja 2010
ja nie dawno miałam okazje byc w warszawie u przyjaciółki która zaprowadziła mnie do salonu kosmetycznego futuro gdzie zrobili mi depilacje zimnym woskiem nie bolało a żeby opóżnić wyrastanie włosków kupiłam w tym salonie krem podepilacyjny mary cohr który opóżnia odrost włosków...

brysia
25 maja 2010
hahahaha padne!!!! kika75 uspokoj sie z zenujacą i "niby skrytą" reklama!!! widze ze gdyby nie mary cohr i gabinet futuro wygladalabys jak kobieta z jaskini. Pewnie chetnie podasz mi numer do gabinetu i jeszcze sama zrobisz zapis :) hehehe