Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > Pazurki
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

Pazurki

teolom111
28 grudnia 2009
Witajcie! chciałbym się zapytać co wy myślicie o facecie w pazurkach akrylowych lub żelowych!!!
Uwaga! mężczyzna!

agusiaczek
28 grudnia 2009
Jeszcze nie widziałam kolesia z tipsami, bo i po co NORMALNEMU facetowi sztuczne paznokcie??? Tylko geje i transwestyci mogliby wpaść na taki pomysł...

24edytka91
28 grudnia 2009
eeeeeee troszkę to dziwnie by wyglądało.. jak dla mnie to facet i tipsy yyyy nie idzie z para. zgadzam się z agusiaczek ..... pozdrawiam

(?)
28 grudnia 2009
chyba masz na mysli na naturalnym paznokciu???dla utwardzenia czy po co?ale bedzie widac tak jakbys pomalowal bezbarwnym lakierem ,generalnie sa faceci ktorzy uzywaja odzywek ktore pozostawiaja prawie nie widoczny polysk,nie ma w tym nic zdroznego,poprostu dbaja o rece i paznkcie i to ma sens, inaczej to wyglada jak ma naklejone tipsiory i chyba zaden normalny z wlasnej woli by tego nie zrobil:Dz reszta nigdy nie widzialam ... chyba ze transwestyta...A po co ci pazury chlopie?

Ela
28 grudnia 2009
zgadzam się z osobami poniżej. Facet i tipsy? Nie

domcia120
28 grudnia 2009
Nie , Nie i jeszcze raz Nie !

Dziewczyny facet i tipsy ? :D

Adka
29 grudnia 2009
Ojej...nie wyobrażam sobie faceta w tipsach...
To tak samo jakby młoda laska wyszła na plaże w stroju kąpielowym,z owłosionymi nogami itd.

czarnulka1724
29 grudnia 2009
tipsy są przypisane kobiecie tak jak zarost mężczyźnie, wszystko na ten temat

aga999
30 grudnia 2009
jakis dziwny jak dla mnie...
tipsy to raczej sa dla kobiet a nie dla facetow...

Adka
5 stycznia 2010
Dla mnie tez jakis dziwny..

czarnulka1724
7 stycznia 2010
Te pytanie było zadane chyba dla jaj, bo ktoś kto założył ten wątek nawet się nie wypowiada... dziwne
albo ma odmienną naturę

(?)
7 stycznia 2010
tez mi sie wydaje:)

MORALETA
30 stycznia 2010
witam dziewczyny - znam kilku facetow ktozy ZELOWE paznokcie maja i musza takie nosic DLACZEGO MUSZA?
bo strasznie swoje obgryzaja i takie zelowe lub akrylowe - odpowiednio zrobione (optycznie naturalne) oczywiscie upiekniaja dlon -rowniez meska - wiec ja problemu niewidze jesli robi to ze wzgledow ESTETYCZNYCH jak najbardziej wskazane :))

Farai
18 marca 2010
ja jak na razie mężczyzny z takimi pazurkami nie widziałam więc nie wiem jak to wygląda,ale wyobrażam sobie...i raczej nie widzę tego jakos....

neferetiti
10 grudnia 2010
Jakich by powodów nie było, ja mówię stanowcze nie. Zniewieściali mężczyźni może i są teraz w modzie, ale żeby paznokcie sobie przyklejali? Ja rozumiem, że obgryzają i chcą mieć ładne, ale przecież istnieją specjalne preparaty, dzięki którym można się oduczyć tego obgryzania, także robienie sobie pazurów nie jest wcale jedynym wyjściem. No mi przynajmniej jakoś ten pomysł się nie podoba.