Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > pasta wybielająca!!!
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

pasta wybielająca!!!

morelka
9 listopada 2009
Kochane czy macie może do zaoferowania jakąś pastę wybielającą, skuteczną???

domcia120
9 listopada 2009
a ja polecam - blend a med 3D white z rana i wieczorem blend a med NIGHT .a tak na marginesie żadna pasta nie da ci widocznego efektu,idz do dentysty na wybielanie jesli ci to tak przeszkadza... :)

perelka28
11 listopada 2009
ja wypróbowałam już kilka i żadna z dostępnych w sklepach nie spełniła moich oczekiwań.

dnmMili
12 listopada 2009
Aby pasty wybielające mogły pomóc najpierw trzeba się udać do dentysty na wybielanie i utrzymanie efektu- pasta wybielająca - tak to żadna pasta Cię nie zadowoli, bo zwyczajnie niewiele pomagają *(możesz spróbować pastę dla palaczy... lepiej wybiela")

Adka
20 listopada 2009
Morelko,powiem Ci tak: Ja tez przez dluzszy okres uzywalam paste wybielajaco,i nie dosc,ze nie pomaga,to nadodatek moje zeby sa bardziej wrazliwe.I musialam zaczac kupywac paste,dla zebow wrazliwych.
Tak na prawde to pasty nie wybielaja tylko poprostu utrzymuja kolor,aby sie nie sciemnil.Skuteczne i Widoczne wybielenie to tylko u dentysty,ale nawet dentysta ci powie,ze wtedy zeby traca swoja wartosc.Sa slabsze.

pleasure
21 lutego 2010
Pasty nie działają. Teraz reklamują signal white now - nie działa.
Ja polecam BIAŁĄ PERŁĘ :)

vogue
15 czerwca 2010
ja jestem podobnego zdania, co moja przedmówczyni, czyli, że jedną z lepszych i bardziej skutecznych past wybielających jest past blanx med. Wypróbowałam już dużo past do zębów, które miały na celu wybielenie zębów, ale ta była najbardziej skuteczna,

degeneratelady
3 maja 2011
wypróbowałam signal white now. nie działa. ; /
a przy okazji kliknijcie. proszę. http://www.glitery.pl/polecam,adulec2504