Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > Nie typowe pytanie;//
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

Nie typowe pytanie;//

Kinia18
30 października 2009
Hej dziewczyny mam do was naprawdę nie typowe pytanie bo sama nie wiem czy istnieje na to jakiś sposób...
A więc tak chciałabym mieć większe pośladki czy jest to możliwe???
Jem dużo i przytyć nie mogę..Może to dziwne że dziewczyna chce mieć większy tyłek ehehe..Ale ja mam strasznie mały i żadnych spodni nie mogę dobrze dopasować bo tam mi wiszą....:(:(

gwiazdeczka44
30 października 2009
a moze jakies cwiiczenia + jedzenie hehe nie mam pojęcia co do posladkoww ;| ja ogolnie jak schudlamm to paska dupcie mialam, potem wrocilam do normlanej waii i jest jaka jest dla mnie zawsze bd on duzaa Wrr..!!
a ty pewnie masz dobra przemianee, jezeli jesz duzoo i nic nie widacc.. chcialabym tak heeh xD pozdrawiam:))

Kinia18
30 października 2009
No przemianeee materii to ja mam dobrą...ehehhe..
Ale jednak wolała bym Coś mieć a nie taka chuda...

domcia120
30 października 2009
Nie mam pojęcia co zrobisz żeby pośladki były większe poszukaj czegoś w necie może jednak znajdziesz jakiś sposób :p

Adka
30 października 2009
Kiedys zadalam podobne pytanie( ale to bylo b. dawno) jedyne co mozesz na prawde zrobic,to isc do dietetyka.On ci poradzi co masz jesc,i wszystko w danych godzinach.Beda to m.in.ryz,kluski ,banany itd. I moze wtedy sie uda?
Ja tez tak powinnam robic ale pracuje i nie jestem wstanie jesc o stalych godzinach.

morelka
30 października 2009
Kiniu ja tez jestem szczupła, ale raz zaczęłam jeść regularnie...i przytyłam...ale ja mam tak, że jak tylko się denerwuje przez kilka dni to zaraz chudnę i wracam do wagi poprzedniej...może zacznij jeść regularnie, albo zrób tak jak pisze Adka:) powodzenia

Kinia18
30 października 2009
Dziękuje wszystkim moje kochane....

agusiaczek
30 października 2009
Pośladki staną się większe jak przytyjesz, a jak przytyjesz to wszystko stanie się większe. Możesz ujędrnić ćwicząc pośladki, ale dużo się nie zwiększą. Jedynie operacja plastyczna... a najlepiej zaakceptować siebie i pokochać taką jaką jesteś.

Kinia18
1 listopada 2009
:):)
Dziękuje za rady

Maery
1 listopada 2009
A może uwydatnij tyłek obcisłymi spodniami, zakładaj te elastyczne, noś mini. Ciasne i małe rzeczy będę podkreślały pośladki. Teraz nosi się leginsy i długie bluzki/sukienki no rewelacja na takie dupki :D

kjvisage
3 listopada 2009
Slyszalam kiedys o majtkach z silikonowymi wkladkami, aczkolwiek nigdy takowych nie widzialam ;) Pupe mozesz optycznie powiekszyc noszac spodnie z malymi, lekko pomarszczonymi kieszeniami z tylu. Nie moga byc zbyt duze, bo wtedy zwykle sa nieco nizej, co sprawia, ze pupa wydaje sie dluzsza, ale nie pelniejsza. Idz do sklepu, przymierz a sama sie przekonasz :)