Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > Zazdroszczę mojej przyjaciółce ;/
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

Zazdroszczę mojej przyjaciółce ;/

Madziusiaxxx
15 października 2009
Chodzi o to że przyjaźnię sie z pewnym dziewczyną,nazwijmy ją A , no i ja jej chyba zazdroszczę.Ja należę do takich większych dziewczyn , jestem ładna bo od wileu chłopaków to słyszałam,ale ona to dopiero jest laska.Chodzi o to że nie mam takiej pewności do chłopaków jak ona,a ona każdego zaczepia ``ejj co Ty tuu `` albo rzuca czymś w nich, lub szturcha palcami i maa taki megaaa zalotny wzrok i kurde chciałabym byĆ nią ! aLe głównie chodzi mi o to że czasem mogłaby sobie odpuściĆ bo ona ma chŁopaka , a flirtuje dokładnie z każdym ! Mnie to wkurza zwłaszcza że zarywa też do chŁopaka z naszej klasy który mi sie podoba :(
Nie chce z nią na ten temat mówiĆ,bo przecież nie powiem jej że jej zazdroszczę,a zminiĆ też się nie zmieni bo zawsze tak robi , a ja ją lubię ;/ nie wiem co mam robiĆ , doradźcie ;*

amanda
16 października 2009
lepiej jej o tym powiedz

agusiaczek
16 października 2009
Zamiast jej zazdrościć, zastanów się co możesz zrobić, aby się przełamać i też poflirtować.

Adka
16 października 2009
Zazdrość ludzka natura:-)
Musisz swojej koleżance uswiadomic,ze ten chlopak z klasy Ci sie podoba,i chciałabys aby go nie podrywała,bo zabiera Ci szanse.Powiedz to niby zartem,ale dobitnie.Bo tak to zawsze bedziesz z boku.Ma chlopaka? To bardzo nie ladnie sie zachowuje,filtrujac z i nnym,Ty jestes jej przyjaciolka,powinnas jej to uswiadomic.
Madziusia wiecej optynizmu i wiary w siebie!

Kasienka1979
24 października 2009
Madziu pamietaj zazdrość niszczy przyjaźń. Pamietaj każdy z nas jest inny każdy indywidualny i nikt nie chce być kopią kogoś innego. jesli jesteście dobrymi przyjaciółkami to nie powinnaś się martwić że odbije ci chłopaka który ci się podoba ale powinnaś ją o takim fakcie poinformować:) może zmieni swoje zachowanie wobec tego chłopaka.
Przyjaźń to jest bardzo potężne słowo. Sama musisz ocenić w jakim stopniu się przyjaźnicie i jak twoja przyjació lka zareaguje kiedy zwrócisz jej uwagę na jej zachowanie. To że ma chłopaka to wcale nie znaczy że bedzie grzeczniutka :)
Dla niektórych dziweczyn flirt jest zabawa a dla innych szansą na poznanie kogos nowego. Więc do sedna powiedz jej ze ten chłopak ci się podoba , pamietaj ze ty tez jestes jedyna w swoim rodzaju i nie próbój jej zmienić :) bo przecież to twoja przyjaciółka

Kinia18
27 października 2009
Madziu:):)
Szanuj siebie taką jaka jesteś!!!!!
Wierze w to że jesteś śliczniutka nie powiem booOOo ja też nie raz idę ulicą i myślę kurde ale ładma dziewczyna dlaczego ja nie jestem taka???
A co do tego kolesia powiedz swojej koleżance że ona ma chłopaka a on Ci się bardzi podoba i żeby dała Ci też szansę!!!
Powodzenia

morelka
28 października 2009
Madziuś nie bądź zazdrosna, Ty tez zapewne jestes ładna dziewczyną, każda z Nas ma to cos czego inna np nie ma...a skoro przyjaźnisz sie z A, to powinnaś Jej powiedzież, o tym że Ten chłopak Ci sie podoba...tym bardziej że Ona ma juz chłopaka:) powodzenia życzę...