Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > Regulowanie brwi.
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

Regulowanie brwi.

Madziusiaxxx
31 sierpnia 2009
Dziewczyny mam problem , otóż może dwa lata temu , zaczełam sobie regulować brwi , SAMA,bez pomocy kosmetyczki , nom i na początku było ok , ale teraz już sobie z nimi nie radze,no po prostu cieżko mi je ładnie wyregulować , i mi sie starsznie nie podobają , chciałabym sie udać do kosmetyczki , ale chyba musze mieć je choć troche zapuszczone co nie ? Bo nie chce żeby mi wyrwała kolejne , bo i tak już ich nie za dużo zoastało ;/ i własnie mam problem z tym całym zapuszczeniem , bo przecież nie będę chodziła z takim "buszem" do szkoły ;///Bo jak to będzie wyglądać ;///
POMOCY ! Licze że ktos odpowie ;]

domcia120
31 sierpnia 2009
obetnij sobie grzywkę na prosto i poczekaj aż odrosną a poźniej do kosmetyczki na regulację ;)

agusiaczek
31 sierpnia 2009
Radziłabym Ci tak z tydzień lub dwa nie wyrywać jakoś to przemęczyć, a nastepnie udać się do kosmetyczki, niech Ci chociaż wyznaczy łuki i zrobi hennę. Na jakiś czas zakryje niedoskonałości.

Adka
1 września 2009
Ja jak gdzie nie gdzie nie mialam wloskow tylko bylo lyse to moja kosmetyczka nalozyla mi henne na skore i musze przyznac,ze ladnie to wygladalo:-) Idz do kosmetyczki ona ci doradzi:-)

aniaa
2 września 2009
idz do kosmetyczki...ona ci poradzi co mozna zrobic

(?)
9 września 2009
pamietam swoje pierwsze dzielo...wstydzilam sie po ulicy chodzic:D Madziusia zapusc kilka dni pochodzisz z buszem a potem bedziesz miala sliczne brewki:Dchyba sie oplaca przemeczyc:)

czarnulka1724
5 stycznia 2010
będziesz musiala zapuścić, tez musialam ale opłacało mi się :) za 7zl mam piękne brewki