Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > Trądzik ;/ !!!!!!!!!!
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

Trądzik ;/ !!!!!!!!!!

domcia120
30 sierpnia 2009
masakra ostatnio pojawił się u mnie trądzik w młodszym wieku nie miałam z tym żadnych problemów ... dopiero teraz a najgorsze jest to że najwięcej robi mi sie tego w okolicach ust strasznie to wygląda i źle się z tym czuje ...;( macie może jakies rady jak to wyleczyć może jakieś maści ?

Madziusiaxxx
31 sierpnia 2009
Ja używam maści "Iwostin " dostępna w aptekach w cenie 30 zł .Szczerze powiem że pomaga,ale niestety nie likwiduje blizn , a to w moim przypadku najgorsze;/
Dobry jest tez piling 3 in 1 Garniera ;]
Ale płatków oczyszczających na co dzień Garniera nie polecam,po nich miałam jeszcze wiecej krost ;/

domcia120
31 sierpnia 2009
Ja za to mogę ci Polecić Dermazin na blizny :) i dzięki

Ela
31 sierpnia 2009
też mam te 3 w 1 garniera (maseczka, piling, żel) polecam lub żel, ale lepszy dla mnie był Clearasil Ultra, Żel '3 dni' (wysusza syfki).
Nie mam trądziku (ale mój brat ma i też go stosuje), e ten żel pomaga na każde wypryski.
BYłam bardziej z niego zadowolna i do niego chyba wrócę.Garnier nie jest zły - jako maseczka okej, jako żel? średnio, bo problemy są z domyciem buzi jak człowiek się spieszy. Piling okej.

baax13
31 sierpnia 2009
http://www.sfd.pl/I_po_tradziku2C_ZA_DARMO-t462300.html
Uwaga! mężczyzna!

agusiaczek
31 sierpnia 2009
Po pierwsze musisz się wybrać do dermatologa, on przepisze odpowiednie leki, niewiem czy wiecie ale teraz trądzik się leczy antybiotykami, a nie tylko maściami.

Maery
31 sierpnia 2009
Brevoxyl - rewelacyjny mam go zawsze bo teraz na miesiączkę mi wyskakują jakieś pojedyńcze. Kiedyś miałam straszny problem ale ruszyłam dupsko do dermatologa i jadłam antybiotyk przez miesiąc i inne maści. Wyleczyłam buzie ale czasem coś wyskoczy wtedy tylko brevoxyl.

just89
1 września 2009
ja bym poleciła ACNO-DERM maść możesz dostać a aptece bez recepty. koszty to około 25 zl ;) ja też miałam pełno krostków na buzi, a szczególnie gdy miałam dostać okres bądź poprzez zjedzenie czegoś ostrego ... ;/ ale polecono mi maśc ACNO-DERM i jestem zadowolona ;) blizny zaczynaja znikać, a po trądziku sląd prawie zaginął i to po zaledwie tygodniu stosowania ;D
moja mama wypróbowała tą maść równieżna dekold ( poniaważ zaczął jej trądzik występować na dekoldzie)... pomogło jej po kilku dniach czerwone syfki zniknęły ;)

alexandraa13
1 września 2009
polecałabym żel "Davercin" jest to coprawdaż antybiotyk i na receptę ale działa naprawdę.;)

just89
3 września 2009
mojemu chłopakowi też poleciłam ACNE-DERM i mu wszystkie wypryski zaczely się goić po 3 dniach a miał naprawdę poważną sprawę z trądzikiem. nic mu nie pomagało ( nawet maści i inne rzeczy przepisane przez dermatologe ). więc spróbował u mnie tą maść co ja używam i od razu można było zobaczyć różnicę ... ;D

(?)
11 października 2009
Najlepiej jak pójdziesz z tym do dermatologa. Zobaczy jak to wygląda i przepisze Ci najodpowiedniejszy lek.
A jeśli się jednak nie zdecydujesz to polecam Brevoxyl (można go kupić bez recepty).
Davercin także jest skuteczny (przynajmniej mi pomaga) jednak kupisz go tylko na receptę.

Lusiek276
28 stycznia 2010
Ja bym poszła przedewszystkim do dermatologa, bo samemu trudno jest pozbyć się trądziku. Ja się nie musiałam nigdzy do takich sposobów uciekać, mi wystarczy Anti Acne Flosleku, delikatna seria antybakteryjna, ale jeśli to u ciebie duży problem to idź do dermatologa.

elle87
28 lutego 2010
Ja też stosowałam serię Anti Acne Flosleku i teraz na drobne niedoskonałości sięgampo antybakteryjny żel punktowy z tej serii. Jeśli jednak kosmetyki Ci nie pomagają, faktycznie nie obejdzie się bez porady u dermatologa.