Strona główna > Grupy > Pielęgnacja i wygląd > Grube łydki :/
Pielęgnacja i wygląd
Pielęgnacja ciała. Piękna czysta i zdrowa skóra. Kosmetyki: kremy, balsamy, mydełka, żele pod prysznic, olejki, itp

Grube łydki :/

(?)
8 lipca 2009
mój największy problem dotyczący ciała to są grube łydki.. u nas w rodzinie niestety takie masywne łydki są dziedziczne, moja mama je ma, wcześniej miała prababcia itp., jednak ja nie umiem jakby się do nich przyzwyczaić, zazdroszczę dziewczyną ze szczupłymi nogami bo wiem, że ja takich nie będę miała.. czy są jakieś ćwiczenia które mogą choć trochę wymodelować łydki??

Maery
8 lipca 2009
Kup bluzkę z dużym dekoltem, odwrócisz uwagę od łydek :) Raczej nic nie zrobisz.

juliii
9 lipca 2009
nie wstydz sie tego badz soba:)
moja siostra ma tez grube łydki i sie nie przejmuje kto co powie na jej temat ma to gdzies. nie mysl tak musisz pokochac swoje cialo:)

just89
14 lipca 2009
buty na obcasach optycznie wydłużają nogi. łydki też nie są wtedy tak znacząca grube. sama mam trochę grube łydki i jak dla mnie buty na obcasach są rewelacyjne. dodatkowo wyszczuplają całą sylwetkę, sprawiają, że możesz czuć się sexy we własnym ciele, a większość mężczyzn ubóstwia kobiety na obcasach.
spróbuj tego ;)

alexandraa13
17 lipca 2009
myślę że powinnaś pokochać sama siebie.
wtedy nie będziesz miała takich problemów.
nie tobie jednej nie podoba się swoje ciało.
mi również.
jeśli nauczysz się z tym żyć nie będziesz miała tego problemu.

dnmMili
23 lipca 2009
co Ci one przeszkadzają? -taki problem to nie problem. Wiesz ile ludzi jest chorych na raka? powiedz to jednemu z nich jaki to Ty masz problem... ;/

ktos123
28 lipca 2009
o żal...
pogódź się z tym że masz grube łydki.
bo nie zmienisz tego zawsze będą brzydkie.
ale w seksie grube łydki nie przeszkadzają.;D
Uwaga! mężczyzna!

whynot
2 czerwca 2010
Diametralnie wyglądu swoich łydek nie jesteś w stanie zmienić,ale to nie oznacza,że nic nie możesz zrobić. Wszelkie ćwiczenia rozciągające mogą wpłynąć na optyczne wysmuklenie twoich nóg, może warto trochę poćwiczyć? Na pewno też dobry balsam brązujący się przyda

J000000000010
18 czerwca 2010
Biegaj , ćwicz itd ; )
Pomoże coś tam ; P