Od jakiegoś tygodnia czuję się tak jakby SPUCHNIĘTA. Nie jestem otyła ani nic z tych rzeczy (162cm wzrostu i ok 50kg), a mimo to ostatnio czuję się źle sama ze sobą,a raczej ze swoim ciałem:( nigdy tak nie miałam bo raczej podoba mi się moje ciało. i nie wiem co teraz się dzieje... co to może oznaczać?
Też tak mam i tez nie mam najmniejszego pojecia dlaczego. Pierwsze podejrzenia tez rozwialam, nie mam przyczyny:/ a niemozliwe zebym tak przytyla w 3 tyg jak od 16roku życia mam ta sama wage a teraz mam 21 lat:/
może to zależy od Twojego cyklu menstruacyjnego?? każda z na jest inna i niektóre dziewczyny się czują opuchnięte przed miesiączką, niektóre po, a jeszcze inne w innych dniach cyklu. jak będziesz tak nadal się czuła, to lepiej idź do lekarza.
Ja tez tak mam raz na jakis czas. Mam dobra figure, jestem szczupla i proporcjonalna, ale czasem cos mi odbija i czuje sie strasznie gruba... Wtedy caly dzien pije tylko wode i na drugi dzien zazwycza mi juz przechodzi. A czasem starczy sie pzebrac. Ubrac cos sexy i popatrzec w lustro. To pomaga ;)