Strona główna > Grupy > Zdrowie > Coś na uspokojenie i sen ziołowego...
Zdrowie

Coś na uspokojenie i sen ziołowego i bez recepty

Petra
22 kwietnia 2009
Poradźcie mi proszę które z tabletek wybrać , w aptece jest tego sporo a ja nie mam pojęcia które są najlepsze. Zawsze mam wrażenie ,że w aptece zachwalają nie tyle najlepsze co najdroższe.

SummerOblivion
22 kwietnia 2009
Persen jest dobry. Jeżeli potrzebujesz czegoś silniejszego to persen forte. 1 listek (10 tabletek) ok. 3,80. Całe opakowanie ok 3,80x4 :P

domcia120
22 kwietnia 2009
ja też mam problemy ze snem i jednak poszłam do lekarza , łykałam tabletkę będąc juz w łóżku i ledwo głowę położyłam to już spałam, te bez recepty są jak dla mnie bez skutku ... ale pomaga także Benosen ;)

Ela
23 kwietnia 2009
Ostatnio pewien mądry wykładowca powiedział nam studentom, że nie wolno niczego brać na własną rękę, każdy organizm jest inny i najlepiej iść do lekarza po opinie.

Co do jakości specyfików daja wiele do życzenia, farmaceuci często za zniżki/albo maja takie wytyczne od przełożonych(narzucoen z góry) wciskają różne lekki.

ps mozesz zaparzać sobie herbatki ziołowe na początek, jak nie pomoże idź do lekarza.

agusiaczek
23 kwietnia 2009
możesz kupić sobie herbatkę z melisy... na mnie działa lepiej niż jakiekolwiek inne leki.

Maery
23 kwietnia 2009
Są takie ziołowe w małym plastikowym opakowaniu, niebieskie o ile pamiętam. Firma produkuje serie takich, są na uspokojenie i na trawienie (te kupowałam) bezpieczne i ziołowe. Nie pamiętam nazwy ale jak powiedziałam w małym opakowaniu ziołowe to kobieta wiedziała o co chodzi :)

Agnieszka7777
25 kwietnia 2009
Ja czasem właśnie na sen biorę Nervomix, 60 kapsułek kosztuje ok 14 zł. Może je wypróbujesz, na mnie działają rewelacyjnie:) Zasypiam i co najważniejsze budzę się wyspana i wypoczęta.

PeekABoo
7 listopada 2009
Magnez jest dobry!