Strona główna > Grupy > Zdrowie > jak byc znów pewną siebie???
Zdrowie

jak byc znów pewną siebie???

alicha
3 marca 2008
Po 6 latach związku zaszłam w ciązepokłocilismy sie .9 mc byłam sama pózniej wielki com back .ale coswemnie pekło po urodzeniu juz nie jestem pewną siebie osoba , nie mam własnego zdania boje sie zostac znów sama. A może kocham za bardzo . kiedys miałam zainteresowania cele , chęć by układac włosy co ranek i robic makijaz , nie było rzeczy niemozliwych . teraz wstydze się własnego ciała ciągle płacze nie mam celów nic mi sie nie chce . Kocham moje maleństwo ale co się ze mną dzieje ??? chiała bym móc iśc pocwiczyć ale boje sie zostawic dziecka pod opieka znajomej . chyba mi odwaliło .????

(?)
3 marca 2008
depresja poporodowa?

Suuperbaba
3 marca 2008
To napewno po czesci wina ciazy...mozesz miec taka mala depresje poporodowa..
Jesli chodzi o faceta..jesli ejstes pewna, ze go kochasz i jestWam dobrze - nie szukaj dziury w calym, bo to tylko zepsuje Wasz zwiazek..
Jedno napewno radze - znajdz jakies tylko swoje hobby, zajmij sie czyms..odnajdz cos co kochasz robi, spoykaj z przyjaciolmi...miej w zyciu cos co bedzie tylko Twoje:)
Jesli chodzi o niepewnosci...porozmawiaj o tym ze swoim mezczyzna...jesli jest takze Twoim przyjacielem - zrozmie i pomoze;)
Powodzenia

(?)
3 marca 2008
Osobiście proponowałabym spotkać sie z terapeutą lub psychologiem. Choćby w szpitalu, w którym rodziłaś na pewno jest ktoś z kim można porozmawiać, kto może Ci pomóc. Nasze rady nic nie pomogą, bo Ty doskonale wiesz co robić (teoretycznie wiesz przecież, że choćby ładne ubranie się, uczesanie, makijaż, spotkanie ze znajomymi mogłyby poprawić Ci nastrój) ... A specjaliści są po to, żeby nam pomagać. Powodzenia.

Ela
3 marca 2008
jak inne piszę jest to zmiana nastrojów - huśtawka po porodowa. idź nawet do lekarza domowego na pewno dobrze Ciebie pokieruje

czarnulka1724
3 marca 2008
może rozmowa z psychologiem... ale co to za mężczyzna który zostawia kobiete samą? i to jeszcze w ciąży... może nie pozwól mu wracać... nie jest chyba ciebie wart...

czarnulka1724
3 marca 2008
typowa mamusia z ciebie :) koasz dziecko ponad wszystko ale wrzuć troszke na luz i spraw sobie troszkę przyjemności i relaksu :)

czarnulka1724
3 marca 2008
no i pozbądz sie kompleksów bo widze że je masz :(

(?)
4 marca 2008
UWIERZ W SIEBIE

(?)
4 marca 2008
Pisałam juz o tym ale sie powtórze ZASIEGNIJ RAD Z PODRECZNIKA BIALEJ MAGI.To naprawde pomaga przywraca wiare w siebie i ludzi.Zycie staje sie lepsze i szczesliwsze.

czarnulka1724
15 marca 2008
muszę skorzystać z tej białej magii

(?)
15 listopada 2008
sama musisz na siebie wpłynąć.