Strona główna > Grupy > Zdrowie > Jaka przyczyna bólu ??
Zdrowie

Jaka przyczyna bólu ??

domcia120
3 stycznia 2010
Dziewczyny od jakiegoś czasu bolą mnie sutki nie całe piersi tylko sutki ... Jaka może być tego przyczyna ? Do miesiączki mam jeszcze trochę czasu a w ciąży na pewno nie jestem ...

czarnulka1724
3 stycznia 2010
A może masz po prostu środek cyklu. Ja czasami też tak mam. A jak bardziej się tym przejmujesz to może idź do ginekologa z tym problemem albo na usg piersi.

Adka
4 stycznia 2010
Sprawdz czy nie masz w piersiach powiekszonych węzłow chlonnych,czy nie czujesz czasem jakies zgrubienie...
Ja w ten sposob wyczulam wlokniaka, na szczescie byl nie grożny,ale sutki tez mnie wtedy bolaly.
Wiec ze spokojem zbadaj sie sama,ale i tak idz do lekarza,nie koniecznie do ginekologa,mozesz isc do rodzinnego.
A moze poprostu powiekszają Ci sie piersi? Tez może byc to możliwe.

domcia120
5 stycznia 2010
Już się w tamtym roku najeździłam po lekarzach tez miałam jakies zgrubienie ale lekarz stwierdził , że to nic groźnego może faktycznie ty tylko środek cyklu ...

Adka
5 stycznia 2010
Wiesz dla twojego bezpieczenstwa zrob sobie usg piersi,chyba,ze np.po tyg.przestana cie bolec sutki.Ale jak nie to zbadaj piersi,takie badanie nie boli,wiec nie ma co z tym wzlekac:-)

czarnulka1724
5 stycznia 2010
Jeśli po okresie Ci nie przejdzie to idź do tego lekarza :)

Adka
9 stycznia 2010
I jak Tam Domcio? Wszystko dobrze?

domcia120
11 stycznia 2010
Tak raczej tak to przez to , że jeszcze się rozwijam tu i tam hehe ... Tak jak mówiła Czarnulka :)

Adka
13 stycznia 2010
To dobrze,ze to nic poważnego! Ciesze sie bardzo!