Strona główna > Grupy > Alkohole > Zadam to pytanie. Czy Wy pijecie...
Alkohole
Alkohole z całego świata.
Wino, wódka, piwo, likier, szampan.

Zadam to pytanie. Czy Wy pijecie napoje procętowe?

(?)
15 marca 2008
J a właśnie pije i lubie czasem tylko nie mam głowy,a potem to kabaret Olgi Lipińskiej.

(?)
15 marca 2008
no coz...ja nieprzepadam za alkoholem...jesli jest okazja owszem wypije ale raczej niewiele bo mam slaba glowe...

(?)
15 marca 2008
dla mnie jedno piwo to juz szum w glowie...a kilka drinkow...ojjj sie dzieje

(?)
15 marca 2008
ja tez niewiele potrzebuje zeby mi sie nozki chwialy:)) ale czasem lubie sie napic malego drinka niekoniecznie przy jakiejs specjalnej okazji

(?)
15 marca 2008
kobitki maja slabe glowki ;)))

(?)
15 marca 2008
u mnie odrobina alkoholu wywoluje niekontrolowane napady smiechu:)))

(?)
15 marca 2008
hehe no ja mam tak bez alkoholu ;)

(?)
15 marca 2008
bez alkoholu tez mam:) z alkoholem zjawisko sie poteguje:)) hihi8

(?)
15 marca 2008
ja duzo gadam a jak wypije to nie ma mocnych...wszystkich przegadam

(?)
15 marca 2008
mnie to sie jezyk placze na dodatek:))

(?)
15 marca 2008
a to swoja droga ;)))

(?)
15 marca 2008
do tego jeszcze dochodza niemile sensacje zoladka na drugi dzien wiec nie pije wiecej niz 4 drinki:)

(?)
15 marca 2008
ojj mnie po 4 drinkach trzeba prowadzic bo jakos sobie juz nieradze z wlasnymi nogami

(?)
15 marca 2008
skad ja to znam :))) uciekaja tak jakos dziwnie na boczki:))

(?)
16 marca 2008
a jak juz pijecie to jaki alkohol?

(?)
16 marca 2008
Jak już mam pić to drinki gin z toniciem albo wino co sama robie bez żadnych sztucznych dodatków.

(?)
16 marca 2008
ja lubie biale martini z lodem i cytryna,moga byc slabe drinki ;)))

czarnulka1724
16 marca 2008
myślę że każda pije ale nie tak żeby paść i już nie wstać...

(?)
16 marca 2008
Czarnulka tak po za tematek nieladnie kogos oskarzac o "nabijanie poplarnosci"jak sama robisz takie numery...hehehe swoja droga pomyslowe udzielanie sie na stare tematy gdzie ostatnie wypowiedzi byly np.1,4 marca...dobre dobre hehehe....sie ubawilam strasznie...a wiesz skad wiem? Tak sie sklada ze sledze tu kazdy temat i staram sie pomagac i zauwazylam dziwna rzecz...w krotkim czasie przybywa ci po ok.15-20 odpowiedzi...smiechu warte

(?)
16 marca 2008
ja sledze kochana ale nie pisze na tematy na ktore juz sie nikt nie udziela oprocz ciebie zwroc uwage...jak dla mnie pisz smialo bo malo mnie to interesuje ale nie lubie jak ktos mnie nieslusznie o cos oskarza...i tyle.