Strona główna > Grupy > Ubrania > sukienka na 100-dniówke
Ubrania
Bluzki, koszulki, tuniki.
Spodnie, spodenki, spódnice, mini.
Płaszcze, kurtki, futra, itp

sukienka na 100-dniówke

oNa19
10 stycznia 2009
Czy pasuje na 100dniówke czerwona suknia? ale taka z gorsetem i na dole z kołem (cos jak slubne sa)

Ela
10 stycznia 2009
Pasuje :) tylko uważaj u mnie na studniówce (miałam ją w 2006, ale do dziś czerwień jest modna) bardzo duża liczba dziewczyn wlasnie taką ubrała.

Ela
10 stycznia 2009
zresztą sama zobacz http://nasza-klasa.pl/school/38021/8/photos/5

na 22 dziewczyny, aż 8 miało czerwoną sukienkę (bądź sam dół)

Ja mialam czarną :) siedzę na dole

oNa19
10 stycznia 2009
ale u zadnej dziewczyny nie widze podobnej sukni do mojej ja mam bardziej cos w tym stylu http://images5.fotosik.pl/5/0ee12c8177c49912.jpg(chodzi mi o to ze tak rozszerzona na dole i pomarszczona)

SummerOblivion
11 stycznia 2009
czerwona jak najbardziej. Ja osobiście miałam zieloną (taką bardzo soczyście zieloną:P). Jeżeli będzie tobie wygodnie w tak długiej to mozesz ją ubrać ja wybrałam za kolana sukienke, ale taką jak ty tez miały dziewczyny.

Ela
12 stycznia 2009
ona19 ;] piękna i romantyczna sukienka :)

pleasure
14 stycznia 2009
Ja miałam czerwoną:D ale za kolanka :) i tak jest najwygodniej moim zdaniem :)
ja nie lubię jak mi się sukienka pląta pod nogami;P
ale wiesz...to już rzecz gustu ;]

destination
23 stycznia 2009
jesli na Twojej studniowce nie obowiazuje zasada 'czern i biel' to jasne,ze tak. odradzam jednak to kolo. na obu studniowkach na jakich byla pare dziewczyn wlasnie z takimi sie meczylo i cala noc narzekalo...

Sandrusiaa02
25 stycznia 2009
Na Mojej siostry 1oo- dniówce Dziewczyny Były jakoś Głupio poubierane ... Jakieś Łachmany miały na sobie .
A moja Siostra Była Ubrana W Pięęękną Suknie Bordowo - Czarną .
Wszyscy się nią zachwycali :)
Dziewczyny Dam Wam Radę :
Do Blond Włosków Pasują Ciemno-Jasne Kolory Tak Jak do mojej Siostry ;)
A Do Ciemnych Włosów Pasują też CIEMNE ale Nie Bardzo , nie tak jak Czerń czy Tam Jakieś .
Ale nie Ubierajcie się jak Stare Babcie ani jak lata 70-te , Teraz Modne Się Ubierzcie Praktyczne i Młodzieżowo :))
Powodzenia z Wyborem Sukienki:)

oNa19
3 lutego 2009
No i już po 100-dniówce :D byłam w czerownej sukni wszyscy sie za mna oglądali :D;P czułam sie fantastycznie chciałm bym to jeszcze raz przeżyć... za niedługo (14lutego) ide na wesele siostry to bede miała 2 okazje żeby zaprezentować sie w mojej sukni :D

dnmMili
30 lipca 2009
faktycznie ta suknia którą tu można było zobaczyć jest piękna - zapewne i Twoja też. No faktycznie miło jeśli się podoba, zresztą powinnaś częściej ufać swojemu gustowi - najważniejsze żeby Tobie się podobała.