Strona główna > Grupy > Ubrania > spodnie rurki
Ubrania
Bluzki, koszulki, tuniki.
Spodnie, spodenki, spódnice, mini.
Płaszcze, kurtki, futra, itp

spodnie rurki

pleasure
22 stycznia 2009
Dziewczynki. Uwielbiam spodnie typu rurki, ale ostatnio się słyszy, że rurki odchodzą do lamusa. Podobno teraz jest moda na szerokie spodnie typu szwedy.
Mnie się to strasznie nie podoba;/
Niby nie obchodzi mnie aż tak bardzo moda, ale wiecie...nie chcę wyglądać jak staroświecka panna xD
co wy o tym myślicie? :)

domcia120
22 stycznia 2009
też uwielbiam rurki i nie ważne że moda się zmienia i tak będę je nosić ...;)

pleasure
22 stycznia 2009
Jak powoli wchodziła moda na rurki to mówiłam, że nigdy nie założę takich spodni.
teraz mówię tak jak Ty.
nie wiem czy dotrzymam słowa:(

domcia120
22 stycznia 2009
dotrzymasz na pewno ;) a zresztą to nie takie trudne ;) ... możesz sobie kupić szersze spodnie które akurat teraz weszły do mody ale rurki też można czasem ubrać prawda ...?;)

SummerOblivion
22 stycznia 2009
Obojętnie czy zmieni się moda będe miała w szafie rurki gdyż ładnie podkreslają figure i ładnie wyglądają do wyższych butów :) Pomimo iż uwielbiam rurki mam tez w szafie szerokie spodnie i nosze na zmiane ;) taki kompromis ;) Rurki gdy bardziej elegancko a szerokie do adidasów ;P

merce
2 kwietnia 2009
poki co rurki sa wszedzie :) nawet ja sobie kupilami bardzo mi sie podobaja. Ale mam tez takie szersze co juz moze i swoje lata maja a dalej sa modne. Wszystko zalezy rowniez od butow i dodatkow.

olga90
2 lipca 2009
Każdy ma swój styl. Niektórzy ubierają się w coś, co zupełnie do nich nie pasuje i noszą coś bo jest nowe... To głupota. Noś to, co najbardziej lubisz:) bez względu na to co jest teraz modne, a co nie. Ja też uwielbiam rurki i nie uważam, że wyglądam w nich staroświecko. Jeśli masz odpowiednią figurę do rurek to niczym się nie przejmuj. Może w szwedach wyglądałabyś jak w worku?

dnmMili
23 lipca 2009
moda się zmienia - chodź w tym w czym Ci wygodnie a rurki dalej modne heheh

Madziusiaxxx
12 września 2009
Moi zdaniem rurki tak szybko nie odejdą bo wiele z nas je uwielbia,ja osobiście także,a szerokie spodnie mi się bardzooo nie podobają,czuje się w nich grubo ;/
xD