Strona główna > Grupy > Ubrania > Jakos slabo je kochamy:)
Ubrania
Bluzki, koszulki, tuniki.
Spodnie, spodenki, spódnice, mini.
Płaszcze, kurtki, futra, itp

Jakos slabo je kochamy:)

kroliczek1
3 marca 2008
Ja uwielbiam je nosic nic dluzszego niz mini nie wchodzi w rachubechoc niektorzy to krytykuja,moze wlasnie ci co nie maja odwagi ich zakladac,jak myslicie?

Lola86
4 marca 2008
Wydaje mi się że niektórymi ludzmi którzy krytykują osobniczkę w mini kieruje ograniczony światopogląd i wbicie w pewne społeczne ramy ,z których nikt nie powinien się wyłamywac i wyróżniac lub też zwykła zazdrośc i zawiśc....Co sądzicie o komentarzach dziewczyn "Bozee ale sobie kie zażuciła, krótszej się nie dało ?!?! "

Anulka24Krk
6 marca 2008
Ja tez lubie nosic mini :D:D:D heheh

mysia3oo
19 marca 2008
Ja tylko mini i nic więcej i do tego buciki na wysokim obcasiku taki 9-11 cm

FlowerEngel
9 lipca 2008
...te co nie noszą króciutkich spódniczek,nie wiedzą co tracą... potrafią tylko rzucac krytykę... z zazdrości i zawiści...

CarpeDiem
17 września 2008
Mini jest boska i ładnie wygląda jak ktoś ma co pokazać a osoby które to krytykują albo zazdroszczą bo nie maja figury albo nie wiedzą że noszenie mini nie oznacza niczego strasznego od razu to że mamy ładne nogi to tylko powód żeby je pokazywać światu a nie ukrywać:D

Ela
28 października 2008
:) Mini jest super. Ładnie się prezentuje, dziwne że ludzie się krzywią, ubierzesz mini jest źle ale jak krótkie spodenki? to już nie. A przecież to wygląda podobnie.

Lubię czarne mini, kolorowe nie dają aż takiego efektu, choć niektóre fajnie wyglądają.

SummerOblivion
3 stycznia 2009
Kocham mini. Wszystkie: obcisłe, kolorowe, we wzorek lub bez :) Juz się nie moge doczekać wiosny aby wszystkie po wyciągać z szafy :D Mam ładne nogi- długie i szczupłe więc lubię je odsłaniać, chyba nie ma w tym nic złego :) Denerwujące?- spojrzenia innych panienek (zawiść, zazdrość?)