Strona główna > Grupy > Mój styl > Do czego róz?
Mój styl
Twój ulubiony styl. Co pasuje i do czego. Myśli i porady.

Do czego róz?

Seline
1 kwietnia 2009
Pomozcie:) Dopiero co zamówilam rózowa spodniczke mini. Terz nie wiem co do niej zalozyc.... Myslalam o zakolanowkach ale dziwnie beda wygladac z rozem wiec co dalej???

(?)
2 kwietnia 2009
Myśle ze z zakolanówkami będzie wyglądało dobrze ;)

SummerOblivion
2 kwietnia 2009
Wg mnie nie będzie to dziwnie wyglądało :P Tylko trzeba dobrać ładny kolor (np delikatny bez ;) mozesz założyć getry 3/4 z jakimś z wzorkiem (ale delikatnym bo się będzie gryzło z różową spodniczką) od koloru do wybory w gatta :)Butki do miniówki wg mnie powinny być płaskie. ale to już rzecz gustu ;)

Ela
2 kwietnia 2009
Róż pasuje też do czerni, bieli,brudnej czerwieni, - np możesz ubrać bluzkę w którymś z tych kolorów .

Możesz ubrać zakolanówki, ale wtedy nie ubieraj butków na obcasach, mogą być do tego balerinki, butki na płaski obcasie, a jeśli spódniczka nie jest zbyt elegancka to i adidasy (ale na górę wtedy ubierz jasną bluzkę, najlepiej białą i na to bluzę sportową )

a jak chcesz bardziej ładniej wyglądać, np na radkę, ubierz czarne butki na płaskim obcasie i do tego jakąś ładną bluzeczkę (tylko nie sportową) może mieć delikatny dekolcik.

merce
13 kwietnia 2009
silny kolor tego rozu? dodatki na pewno w stonowanych kolorach, biale lub czarne i zdecydowanie juz nic wiece rozowego zeby nie przesadzic.

Madziusiaxxx
11 września 2009
Do czarnego!
Ubierz czarne leginsy,różową bluzkę i czarny gruby pasek ;]

nienasyceni
28 marca 2010
jesteście kobietami nienasyconymi?

to coś dla was

-----

www.nienasyceni.pl

Meandra
21 lipca 2011
Moim zdaniem, żeby kolor różowy nie wyglądał zbyt kiczowato, to dobrze połączyć go z czarnym. Taki zestaw kolorów może wyglądać całkiem ciekawie. No i jednak wydaje mi się, że te podkolanówki to nie jest taki dobry pomysł.

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl-tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)