Strona główna > Grupy > Mój styl > Styl Marilyn Monroe
Mój styl
Twój ulubiony styl. Co pasuje i do czego. Myśli i porady.

Styl Marilyn Monroe

CiociaDobraRada
26 stycznia 2012
Jak Wam się podoba stylizacja na Marilyn Monroe? Wszystkie gwiazdy robią sobie taką sesję. Kobiece przy pretensjonalne? Symbol seksu czy relikt przeszłości?

Gortla
27 stycznia 2012
Marilyn miała coś w sobie, w gestach, ruchach, postawie... I to było mega kobiece, seksowne, pewne siebie. Nie każda kobieta to ma, ale chyba to głównie czyniło ją taką pociągającą... Na pewno nie ma tego np. Lindsay Lohan, która tez miała taką sesję, ale już Michealle Williams jako Marilyn wygląda ekstra :)

GreenLime
1 lutego 2012
To prawda :) Lohan niestety jest tania jako MM, tym bardziej, że ta sesja o której mówisz była rozbierana... ;)

Marilyn Monroe miala klasę, to było to "coś" :) Teraz mało ktora gwiazdka ja ma ;)

CiociaDobraRada
10 lutego 2012
Michelle Williams a kiedy ona była Marilyn?

GreenLime
12 lutego 2012
Teraz jest przecież, nie slyszlaś o filmie "Moj tydzień z Marilyn"? Ona za to nominacje do oskarów za tę rolę dostała. Byłam teraz w kinie w sobotę. Bardzo mi sie film podobał :)

Malibu
14 lutego 2012
Styl Marilyn to chyba taki niedościgniony wzór...
Film zapowiada się rewelacyjnie. Chciałam wczoraj kupić bilety na dzis, ale się nie udało, bo już nie ma :(

Koleżanka z pracy mówiła mi,że była z siostrą i aż się rozmarzyły...

CiociaDobraRada
15 lutego 2012
To i ha chętnie obejrzę.

Gortla
7 marca 2012
MM nigdy chyba nie odejdzie do przeszłości, zbyt złożonym jest symbolem ;).

Atara
8 marca 2012
Mnie się Monroe bardzo podoba, jest super sexy i kobieca, idealna figura, cała ogólnie jest idealna

madziuka
4 kwietnia 2012
Styl jest odlotowy tylko nie każdej to pasuje. :)