Strona główna > Grupy > Mój styl > Hobby dla Kobiet.
Mój styl
Twój ulubiony styl. Co pasuje i do czego. Myśli i porady.

Hobby dla Kobiet.

xxxa
18 listopada 2011
Męźczyźni mają swoje hobby, najcześciej to gry.. bądź sprawy informatyczne. Moj facet własnie ma, GRE! Strasznie mnie to irytuje. Jak my kobiety możemy sobie zająć czas, może też są jakieś ciekawe gry, bądź inaczej?

A Wy LIMETKi, jak zamjujecie swój czas??? Co możemy ciekawego robić w wollnym czasie, (choci mi o domowe zajęcia, prócz na drutach, czy fitnes na dworzu) nie wiem, gry, albo same macie jakieś ciekawe propozycje??
Pozdrawiam.

Merc
21 listopada 2011
Ja chodzę na fitness, ale nie na dworze tylko do klubu fitness i często wychodzę z przyjaciółkami się zabawić... Hobby jest wiele, jednym z moich ulubionych to fotografia, jeszcze nie mam tego problemu co mój facet na to powie, ale mam dużo obiektywów i aparatów i długo mi zajmuje z tym 'zabawa'. Jako hobby może też być czytanie książek, nauka języków obcych, co kto lubi moja droga, nie ma powiedziane co to ma być, czy grasz na gitarze, czy zbierasz znaczki to właśnie może być Twoim hobby :)
Pozdrawiam, Merc! :)

amandaa
6 grudnia 2011
Ja bardzo lubię grać w Wee - taką grę, w której ma się dżojstiki, coś się dzieje na ekranie i trzeba na przykład uciekać przed jakąś wielką kulą, wykańcza fizycznie i świetna zabawa przy tym jest :)

trimmpa
7 grudnia 2011
ja w wolnym czasie czytam książki albo oglądam ulubione seriale, ale nie nazwałabym tego hobby ;) raczej sposobem na spędzenie czasu wolnego :)

miniaturka
7 grudnia 2011
A ja kocham sport i wszelkie aktywności fizyczne - rower, basen, bieganie - to moje hobby ;]

Atara
5 stycznia 2012
Ja uwielbiam się malować - to moje hobby, heheheheh ;)

trimmpa
26 stycznia 2012
Przypomniało mi się! W moim mieście jest tez taki klub dla kobiet, taka fundacja trochę, ktora co jakiś czas organizuje jakieś ciekawe warsztaty, projekcje ciekawych filmów czy zajęcia np. taneczne. To jest dobry sposób na spędzenie czasu wśród samych bab ;)