Strona główna > Grupy > Mój styl > Biust
Mój styl
Twój ulubiony styl. Co pasuje i do czego. Myśli i porady.

Biust

smerfetka710
2 grudnia 2010
Czesc dziewczyny.
Wybieram sie na extra zabawe to bedzie dopiero w styczniu 17go,ale chciałam prosic was o rade.Chce ładnie wygladac i załozyc bluske z duzym dekoldem w serek moze byc,i nie wiem jak optycznie powiekszyc swoj biust.Mam rozmiar 75-80 "B" nosze staniki z poduszkami ale mi sie wydaje ze one mi tak rozciagaja biust i sie tak rozlewa,ale moze sa jakies inne sposoby by je poddniesc i optycznie by wygladał na rozmiar wiekszy!

smerfetka710
2 grudnia 2010
ojc przejezyczyłam sie"bluske z duzym dekoldem"
Chodzi o to ze w ogole nie wiem jak dobrac do swoich cycków stanik jak załoze jakis z poduszkami to pozniej cycki bola a moje nie sa duze.w obwodzie mam 75 a precyzyjniej jak zmierzyc i jak dobrac odpowiedni dla siebie stanik?

luxia
3 grudnia 2010
Polecam biustonosze firmy Lupoline i uważam, że do bluzek z dużym dekoldem najlepszy jest model biustonosza tej właśnie firmy 324. Jestem w 100 % z nich zadowolona piersi rewelacyjnie w nim wyglądają , w sklepach z bielizną ciężko dostać jaki jakikolwiek produkt tej firmy, przynajmniej w moim miasteczku.

agusiaczek
5 grudnia 2010
Najlepiej wybrać się do sklepu w którym są panie, które pomogą fachowo coś wybrać, teraz jest coraz więcej takich sklepów.

smerfetka710
6 grudnia 2010
Mam obowd pod piersiami 78 a w biuście mam 88 jaki to rozmiar?zawsze kupuje 75B a w internecie według tabeli jest 75C pogubiłam sie juz...moze ktos podppowie

Merc
12 grudnia 2010
Koleżanko większość facetów (z którymi ja rozmawiam) lubi miseczki "B", ja na Twoim miejscu bym się cieszyła z takiego biustu (:
Ostatnio jak sobie kupowałam stanik musiałam kupić 70 E ! Warto iść do lepszego sklepu i tam są panie, które wyjaśnią jaki by był dla Ciebie najlepszy (:

Meandra
29 lipca 2011
Rozmiar to jedna sprawa, a dobra bielizna to inna. Można mieć dobrze dobrany biustonosz, ale jeżeli nie wybierze się równie dobrego jakościowo, to zacznie się on rozciągać. Także ja wolę stawiać na może trochę droższe, ale za to idealne staniki, jak np. te z firmy Christies. Są eleganckie, a do tego przytrzymują biust tak jak być powinno.

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl-tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)