Strona główna > Grupy > Mój styl > Jaki jest Twój styl?
Mój styl
Twój ulubiony styl. Co pasuje i do czego. Myśli i porady.

Jaki jest Twój styl?

green
30 marca 2010
Jak lubicie nosić ubrania? Ja lubię bardzo sportowy styl (adidasy, jeansy, topy), liczy się dla mnie wygoda!

pleasure
30 marca 2010
a ja zależy od nastroju i okazji ;)
Wolę adidasy, ale ostatnio co raz częściej sięgam po szpilki, koszule itp ;)

Lidka
31 marca 2010
ja lubie troche elegancji i troche rzeczy na luzie.

paolagabriela78
28 kwietnia 2010
ja lubię jeansy i topy na ramiączkach, no i obowiązkowo muszą być szpilki.

natural
31 maja 2010
Sportowe ciuszki są na pewno bardzo wygodne, idealnie nadają się na codzienne hasanie po mieście. Myślę, że każda z nas ma przynajmniej kilka sportowych rzeczy w swojej szafie, choćby nieśmiertelny dres, który ubiera się "po domu". No ale nie zawsze da się ubrać na sportowo i chyba w sumie dobrze, bo mamy jakieś urozmaicenie.

vogue
31 maja 2010
Mój raczej nieokreślony i zmienny. Bo jak wiele kobiet wyznaję zasadę "kobieta zmienną jest". I czasem się noszę na sportowo, czasem lubię być bardziej elegancka. Wszystko zależy od tego, jak się w danym dniu czuję i gdzie się wybieram.
Ale nie ukrywam, że bliższy mojemu sercu jest styl sportowy, bo w takich ubraniach jest mi wygodniej;)

olivkaa123
24 czerwca 2010
bluzy i rurki a buty skate luz.

aluta20
6 października 2010
Ja najlepiej czuję się w jeansach i bluzach, ale są sytuacje do których ten strój nie pasuje. Wieczorami jak wychodzę z koleżankami, zakładam najczęściej jakąś krótką czarną sukienkę i baleriny. Wtedy czuję się bardziej kobieco i atrakcyjnie. Nie przepadam natomiast za butami na koturnie i na obcasach, ponieważ niewygodnie mi się w nich porusza.

neferetiti
8 listopada 2010
Jeszcze do niedawna miałam bardziej rockowy styl, czyli czarne ciuchy, glany itd. Teraz doszłam do wniosku, że się starzeję i trzeba zmienić styl na trochę poważniejszy. W szafie i tak nadal przeważają czarne ubrania, ale glany zmieniłam na bardziej eleganckie buty i zrezygnowałam z bardziej rockowych atrybutów.

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl-tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)