Strona główna > Grupy > Diety > Odchudzanie.
Diety
Zdrowe odżywianie się. Porady dietetyków.

Odchudzanie.

Flew
26 lutego 2009
Poszukuję towarzyszki! :)

Flew
26 lutego 2009
Jeśli ktoś chce mnie wspierać duchowo... ;)

SummerOblivion
26 lutego 2009
duchowo moge pomóc ale dieta nigdy :P nigdy nie moge sie oprzeć. Tylko nie przesadź z tym :)

agusiaczek
26 lutego 2009
Wspieram i sama od dwóch tygodni walczę. Najgorsze są wieczory jak mam ochotę coś zjeść aż mnie skręca.

malastka
26 lutego 2009
Wspomagam!Walcze od polowy stycznia :)Jest oki!narazie schudlam na...twarzy :) hi hi Oby tak dalej :) Pozdrowionka

Deijaneira
28 lutego 2009
Ja też ostro walczę - w sukni ślubnej lepiej się wygląda, jak się jest szczupłym :D 1 miesiąc - 2,5 kg do tyłu. Jeszcze trochę powalczę - czarny wyszczupla, ale nie założę do ślubu czarnej sukni :D

marta7
3 marca 2009
Czesc mam do Was pytanko czy ktoras z Was kobietki stosowala chrom organiczny?czytalam rozne opinie na necie , jak zwykle tyle samo zwollenikow co przeciwnikow,jedni pisza ze super inni ze kompletnie nie dziala w kazdym razie zaopatrzylam sie w opakowanie:)mam sie po tym nie rzucac na slodycze i niepodjadac miedzy posilkami-zobaczymy ,swoja droga w pazdzierniku schudlam 8kg z czego 3 mi wrocily:(bylam na kopenchaskiej) ale nie polecam drakonska niezdrowa dieta.Napiszcie czy jestescie na jakis dietach czy ograniczacie slodycze?jestem na diecie 1000kcal i juz mi sie pomysly koncza moze wymienimy sie jakimis pomyslami na smaczne i malo kaloryczne jedzonka?pozdrawiam:)
ps leeeee to wy juz szczuple i piekne:)mam nadzieje ze ja tez sie niedlugo pochwale :)papapapa

Elzbieta1954
3 marca 2009
ODCHUDZANIE NAJWIEKRZA GLUPOTA DZIEWCZYN MLODYCH PROWADZI TO DO SMIERCI IDO DEPRESJI ZASTANOWCIE SIE GLUPIE DZIEWCZYNY,GDZIE MACIE ROZUM I CZYM MYSLICIE

malastka
4 marca 2009
Elzbietko,bez nerwow :)Jestesmy juz duzymi dziewczynkami i wbrew Twojej opinii mamy swoj rozum :)Zbliza sie wiosenka(nareszcie!!!) i pare zimowych/pociazowych/slodyczowych(do wyboru)kilogramow powinno odejsc.Ale wszystko w granicach rozsadku! :)Tak,ze bez nerwow prawda,Dziewczyny?A swoja droga dziekujemy za troske :)(bo to chyba byl wyraz troski pomimo epitetow?).Pozdrawiam :)

azja
8 marca 2009
Witam

ja równiez teraz wziełam się za siebie, i ograniczam jedzenie, basen a przede wszytkim chodze na masaże.U nas we Wrocławiu mam super dziewczyne która jest niedroga i ale widze efekty- celulit coraz mniejszy i a skóra na brzuchu bardziej napieta.JeŻeli któras jest zainteresowana to moge podac namiar na nia.

POzdrawiam i trzymama za Was kciuki

marta7
10 marca 2009
:):):)tak jakby mnie troche mniej;)a jak u Was Kobietki?
Azja basen jest super sprawa a na celulit oprocz masazy polecam tez cwiczyc na narciarzu,u mnie znikl calkowicie gdy chodzilam 3 razy w tygodniu na silke:)

Niki337
16 marca 2009
ja z chęcią :) dziś zaczynam głodówkę 14 dni XD

marta7
16 marca 2009
Niki zamiast glodowy moze idz do dietetyka skoro tak ciezko jest Tobie schudnac?przedewszystkim zdrowsze to.Raz ze ulozy diete specjalnie dla ciebie a dwa moze przepisze jakies suplementy .I w ogole przy glodowce organizm wariuje i przemiana materii siada,ja bym to przemyslala ,pozdrawiam:)

Niki337
19 marca 2009
heheh byłam już u dietetyka x) i nie pomógł, i bardzo dobrze wiem dlaczego.

Bo widzisz.. ja przeszłam już tyle diet że mój organizm przyzwyczaił się do małej ilosci jedzenia.. dlatego.. żeby schudnąć muszę a) nic nie jeść b) ćwiczyć x0))

Znam swój orgaznim i wiem że jeśli go nie "stetram" to nie schudnę ... dlatego robię to w ten sposób.. poza tym.. to potwierdził też najlepszy fizjoterapeuta w polsce.. u którego byłam z tym problemem.. dął mi zestaw ćwiczeń i potwierdził to co powiedziałam.. mało tego dał mi też diete na wyjście z głodówki x) więc wiesz... spoko..

A na przemianę materii... najlepsza jest woda z cytryną x0) bosko oczyszcza

Buźka :)

Butterfly
1 kwietnia 2009
Obecnie jestem na diecie :) jeden posiłek dziennie i czasem coś przegryzę. Dwa miesiące temu urodziłam dziecko i teraz pozbywam się zbędnego tłuszczyku:)

Gadzinka80
4 kwietnia 2009
Ja również urodziłam bobasa ale pięć miesięcy temu udało mi się zrzucić już 20 kilogramu (dzięki karmieniu piersią no i braku jakich kolwiek słodyczy w moim jadłospisie). Teraz pozostała walka z ostatnimi ośmioma które podobno jest najciężej zrzucić, cóż to już jedynie zwisający bebol no i duże piersi. Które dzięki diecie raczej nie znikną :(

marta7
16 maja 2009
nastepne 3 nadprogramowe poszly!!!!:Da jak u was?w tym temacie?pozdrawiam