Strona główna > Grupy > Diety > odchudzanie
Diety
Zdrowe odżywianie się. Porady dietetyków.

odchudzanie

bejbe930
1 marca 2008
macie jakis przetestowany przez siebie sposób na skuteczne zrzucenie pare kilo ??

lucynka131
2 marca 2008
hej ja straciłam ponat 30 kilo ale niepodam ci tej diety bo sama wiem posobie ze każdy człowiek ma inny organizm i każdy inaczej działa nanas. Byłam na wielu dietach ale wkoncu zrobiłam swoją własną dostosowana do swojego organizmu i jestem zadowolona. Zwruci uwage nato co jesz i zamien to nacoś mniej kalorycznego i zdrowego a przedewszystkim sport i ciwiczenia to akurat każdy organizm potrzebuje. Pozdrawiam i życze powodzenia

(?)
2 marca 2008
30 kilo? Kurcze... podziwiam! ja chciałabym zrzucić "co nie co" bo za kilka miesięcy mam ślub i chciałabym jakoś wyglądać;) I w zasadzie wiem co robić i co jeść a czego nie, żeby stracić te kilka kilo...Wiem tez, że bez ruchu ani rusz:) ale jakoś tak trudno mi sie za siebie zabrać... jakoś to odkładam na "co poniedziałek" i tygodnie lecą...

(?)
2 kwietnia 2008
przytyłam 10 kilo i ciężko mi się teraz tej nadwagi pozbyć próbowałam różnych diet ale na próżno nie wytrzymałam to zaczęłam teraz ćwiczyć.Czy można po tym schudnąć czy tylko nabrać mięśni.

sonia2924
18 kwietnia 2008
schudłam 34 kilo w trzy miesiące.Dieta siłownia basen i tabletki przepisane prze lekarza.Wytrwałam 8 lat teraz kilogramy wróciły ok 15 .I tak zostało nic nie pomaga nawet tabletki.

(?)
24 kwietnia 2008
A macie jakas dietę żeby przytyć a nie schudnąć :)

ninnka33
18 maja 2008
Ja tez mam problemy z nadwagą , po urodzeniu corki wziełam sie za siebie i schudłam 30 kg, jednak po 2 latach przytyłam znow 20 kg.. Teraz od nowa zaczełam sie odchudzac ,stosuje taka sama diete co wtedy ,czyli:nie jem pieczywa, nic smazonego,zero słodyczy ( jestem strasznym Łasuchem, to mnie gubi) ostatni posiłek do 18, pozniej juz nic , jak czuje głod, pije duzo wody niegazowanej ..Rowniez troche sportu nie zaszkodzi ,pozdrawiam :)

(?)
13 czerwca 2008
chcialabym sie dowiedziec czy jest widoczny spadek wagi i przez ile sie tak juz katujesz