Strona główna > Grupy > Diety > Jaką diete polecacie?
Diety
Zdrowe odżywianie się. Porady dietetyków.

Jaką diete polecacie?

Limetka
15 maja 2008
Musze schudnąć 3-4 kg, niespecjalnie przepadam za mięsem, macie jakieś sprawdzone diety?

(?)
15 maja 2008
Diet nie ale ostatnio polecono mi tabletki "Linea" (nie wiem czy dobrze zapamiętałam) zmniejszają łaknienie i spalają tkankę tłuszczową.

Limetka
15 maja 2008
widziałam reklamę, ale jakoś nie wierze we wspomagacze. czy ta osoba co je stosowała sama schudła, czy np. przeczytała coś na forum?

(?)
15 maja 2008
Sama schudła i nadal chudnie. I naprawdę zmniejszył jej się apetyt.

(?)
15 maja 2008
ja tam zamiast diety wole sie wiecej ruszac...teraz pogoda doskonala,spacerki jakies...zamiast gdzies jechac autem przejsc sie...do tego zmniejszyc posilki i mysle ze spokojnie te 4 kg zgubisz bez jakiegos nadmiernego wysilku ;)))

(?)
15 maja 2008
A ja polecam coś fajnego, znaczy dietę gartkową, czy jakąś tak, można jeść kilka razy dziennie, ale na jeden posiłek nie więcej, niż tyle ile zmieści się w garści. :)

(?)
16 maja 2008
mż (mniej żreć)
więcej ruchu :D

(?)
16 maja 2008
moj brat zwykl mawiac : chcesz byc szczupla nie zryj tyle ;)ihi

(?)
16 maja 2008
seks to najleprzy sposob na schudniecie

sandraelizabeth
16 maja 2008
zgadzam sie seks jest najlepszy na wszystko:)

(?)
19 maja 2008
Zrób jak ja.Kupiłam sobie rower woże syna do przeczkola codziennie 3 km,nie jem pieczywa ani nic co związane z pieczywem,mąki,makarony i od srody nie mam 2 kilo.

(?)
21 maja 2008
dla kazdego w zasadzie powinna byc dieta indywidualana bo kazdy organizm inaczej funkcjonuje,ale taka ogolna na zgubienie paru faldek wystarczy bez slodyczy i tlustych potraw,duzo salatek,warzyw. i do tego cwiczonka polecam brzuch uda posladki Jane Fonda swietnie modeluja sylwetke:) powodzenia

Martika55
22 maja 2008
Najlepiej bezglutenową. Bez białka, mleka i produktów z mąki przennej. Jedzcie najwięcej ryb, warzyw i owoców. Pijcie soki odrazu wyciśnięte z sokowirówki, najlepiej z marchwi, to poprawia cerę. Jeśli będziecie się stosować takiej diety, schudniecie 15 kilogramów. Naprawdę!

Ela
26 maja 2008
;] ja sie przerzuciłam na owoce ;]

(?)
26 maja 2008
Martika!!dieta bezglutenowa nie wyklucza bialka ani mleka,wyklucza pokarmy z przetwozonych zboz poniewaz one zawieraja gluten! a co do bialka -Odchudzanie prowadzi do tego, że organizm zaczyna zużywać białko jako źródło energii, czasem nawet do tego stopnia, że niszczone są ważne dla życia tkanki, takie jak narządy czy mięśnie. napewno nie odstawia sie bialka!!! na tyle ile sie normalnie zjada bialka w pokarmach nie trzeba go odstawiac z diety,bo bialko to budulec naszego organizmu !!!
martika polecam zeby najpierw poczytac a potem pisac,bo taka dieta mozna kogos doprowadzic do choroby!!!! naprawde!

(?)
27 maja 2008
A może dieta 10 kalorii tzn 4 tic-taci i łyżka wody?
Zastanów się najpierw co piszesz gamoniu bez szkoły

(?)
27 maja 2008
dziewczynko twoje rady moga doprowadzic kogos do choroby:(( jak sie cos pisze to trzeba najpierw posiasc jakas wiedze w tym kierunku:(

(?)
5 czerwca 2008
najlepiej iść do endokrynologa, w oparciu o pełne wyniki hormonalne ustali dietę metaboliczną.
Własnie jestem nafaszerowana informacjami od 'lekarzy'

(?)
17 lipca 2008
grejfrutowa;) dziala:P

J000000000010
3 lutego 2010
http://www.fit.pl/filmy/fitness/cooling/pilates/mniejsze_boczki_i_uda_z_pilatesem,1321.html Te ćwiczenia i w ogl wszystkie ćwiczenia na tej stronie stosuję od dziś ; d bo nie ma efektu bez diety i ćwiczen ;d sama dieta to nic , wazny jest ruch ; )