Strona główna > Grupy > Diety > skuteczny sposob na odchudzanie?
Diety
Zdrowe odżywianie się. Porady dietetyków.

skuteczny sposob na odchudzanie?

(?)
3 marca 2008
najbardziej skuteczny, mniej jesc i duzo ruchu, poza tym gdzies ponizej sa juz rady na temat odchudzania, mozesz skorzystac :)

(?)
3 marca 2008
Dokladnie malo jesc i duzo ruchu

sha
3 marca 2008
po prostu silna wola!

zero podjadania

nie jeść po 18.00

nie szykować się na wielki plan treningowy 3x w tygodniu siłownia itp. - po prostu zacząć od spacerów, wysiąść kilka przystanków przed domem, rano zrobić 10 brzuszków i 5 przysiadów :)

i akceptować się takim jakim jest, bo z własnym organizmem siłą nie da się wygrać :)

(?)
3 marca 2008
jaki pewnie dieta i ruch ale mogłoby być coś jeszcze......tabletki czy herbatki ale te z prawdziwego zdarzenia

Ela
3 marca 2008
ograniczyć przękoski i zapisać sie na basen albo jeździć rowerkiem. aeorobik itd

czarnulka1724
3 marca 2008
bieganie :)

(?)
4 marca 2008
I miec cierpliwosc

(?)
6 marca 2008
Z cwiczeniami to nie przesadzaj :) Wszystko zależy od budowy. Czasem jest tak że jak dziewczyny chodza na siłownie to nabierają mięśni a potem zoonk:) Jak bedziesz za dużo biegać to wyrobią ci się mięsnie ud więc wcale się nie zrobią szczuplejsze. Poszukaj dobrej diety ale zadnej drastycznej typu głodzenie się:)

czarnulka1724
15 marca 2008
silna wola.... jak chcesz to potrafisz...

Desora
14 listopada 2011
Według mnie podstawa to dobra dieta i nie chodzi tutaj, że coś jemy a czegoś nie, chodzi przede wszystkim o regularne posiłki, które przyzwyczajają nasz organizm do tego, że o stałych porach ma dostarczane składniki odżywcze. Druga sprawa to regularny wysiłek fizyczny, siłownia, fitness, bieganie itd. Trzecia sprawa nie jest obowiązkowa aczkolwiek przydatna, są to suplementy, które wspomagają nasz metabolizm. Należy wybrać coś dla siebie a wybór jest od l-karnityny do Women Ultra-Slim.

miniaturka
9 grudnia 2011
@Desora zgadzam się z Tobą w 100%, wszystko to razem daje najlepsze wyniki, oczywiście dobra sensowna dieta + regularny wysiłek fizyczny to podstawa, niemniej mnie ten Ultra Slim pomógł, jednak na rynku tego jest na prawdę mnóstwo i najlepiej poszukać czegoś dla siebie. Ważne, żeby się nie poddawać i być konsekwentnym w działaniu a efekty same przyjdą :]

Jakie macie sposoby na motywowanie się ?

Mimi
4 stycznia 2012
przede wszytskim bardzo dużo ruchu i warto sie też przerzucić na lżejszą dietę, ja zawsze polecam dania z parowaru przede wszytskim ryby i warzywa są bardzo bardzo smaczne, maja duzo więcej witamin ponieważ para jest najzdrowszą forma gotowania no i szybko sie je przygotowuje. Nie jest to tez taka droga inwestycja widziałam w internetowym sklepie chyba magiczna planeta za całkiem rozsądna cenę

afrodytka
3 dni temu o 15:06
Ojj tak dania z parowaru są naprawdę świetne i bardzo zdrowe, zamierzam się na niego przerzucić bo coraz więcej osób mi to rekomenduje, zwłaszcza, że mam zamiar trochę schudnąć. W Magicznej Planecie tak jak pisałaś znalazłam model z trzema piętrami, na który chyba się skuszę.