Strona główna > Grupy > Diety > Nadwaga
Diety
Zdrowe odżywianie się. Porady dietetyków.

Nadwaga

aolsz
3 marca 2008
Kobietki,kurde mol,przez okres 6 miesiecy przytyłam 12 kg;cholera jak pozbyć sie brzuszka,bo on mi najbardziej przeszkadza.Zaznacze,ze do ćwiczeń nie mam cierpliwości.

(?)
3 marca 2008
Witam :)
Z brzuszkiem zawsze jest problem polecam rowerek,basen i bieganie ...mniej jedzenia ...oraz nie jedzenia zbyt pozno.Duzo owocow i ruchu

alicjanka32
3 marca 2008
brzuszek można z rzucic używając leków takich jak cidrex

(?)
3 marca 2008
P.s pozdrowienia dla Niemiec :)

czarnulka1724
3 marca 2008
nie jedz kolacji i już :) waga będzie spadać no ale powoli... :)

alicha
3 marca 2008
Dokładnie oststni posiłek o 18 wczesniej jedz do woli

czarnulka1724
3 marca 2008
no i jeść często ale w małych ilościach a nie dużo na raz tak jak ja... :( też odchudzanie by mi sie przydało bo jak na mój wzrost to powinnam ważyć z 10 kg mniej... :(

czarnulka1724
3 marca 2008
i dużo płynów trzeba pic... zaopatrzeć sie w niegazowaną mineralkę :)

Suuperbaba
4 marca 2008
Mysle, ze: po 1) nie jedz kolacji, spozywaj ostatni posilek max. o 18, po drugie wyeliminuj ze swoich posilkow cukier, po 3) nie jedz jasnego pieczywa - przerzuc sie na zytnie, razowe;) Powodzonka

(?)
6 marca 2008
Oddaj mi trochę :) Mi by się przydało mam niedowagę 10 kg :(

(?)
7 marca 2008
Hej. ja w kwietniu ubiegłego roku ważyłam 75 kg pozbyłam się tego do września czyli w 5 miesięcy osiągnęłam wage 60 kg. Co robiłam - obfite śniadanie ale bez chleba głownie wędlina. maluteńki obiadek i kakao lub mleko na kolacje. Nie będe ukrywała że pomógł mi lek ale nielegalny w Polsce bo tani!!!! Też nie lubie ćwiczeń ale zmobilizowałam się do brzuszków i codziennie zanim wstałam robiłam ich tyle by się zmęczyć. Teraz utrzymuje wage bez dbania o to co jem wcinam wszystko nawet słodycze i nie tyje:)

czarnulka1724
15 marca 2008
mówię ci jeszcze potrzebna jest silna wola

sarnusia1
17 kwietnia 2008
jak mieszkalam w polsce bylam chuda a przyjechalam do NIEMIEC i spaslam sie ale jak mäz mie zdradzil spadlo zemnie 15 kilo , ja niemam recepyt chyba silna wola.pozdrawiam

zuzanna
22 lipca 2008
Ja przed 6 laty schudłam 43kg w 7 miesiecy,jadłam gotowane produkty,chleb wasa,duzo zielska i jezdzilam na rowerze tez mi sie niechce cwiczyc.....Jadłam oczywiscie 5 posilków dziennie ale malo,nie piłam słodkich napojów,codziennie lampka lub 2 wina czeronego połwytrawnego do obiadu,lubie winko i tego nieodstawilam,słodycze raz w tyg:)i udało sie....powodzenia

zuzanna
22 lipca 2008
a no fakt ja wypijałam codziennie ok 3-4 litrów napojuNa kolacje zawsze jadłam duza miche sałaty z pomidorem i jogurtem O% tak do 19 godz:)