Strona główna > Grupy > Diety > Dieta South Beach
Diety
Zdrowe odżywianie się. Porady dietetyków.

Dieta South Beach

(?)
14 marca 2008
Zamierzam od poniedziałku (17.03.) przejść na dietę plaż południowych. Dla niewtajemniczonych polecam: http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=42
Może któraś z Was jest/była/chciałaby być na tej diecie? W kupie raźniej;)

jagienka
7 kwietnia 2008
Ja tą dietę zastosowałam jakieś 4 lata temu z rozmiaru 40 zeszłam do rozmiaru 34. Nadal noszę rozmiar 34. Nie muszę się już katować różnymi dietami, bo znalazłam swoją idealną dla mnie. Zmieniłam swój jadłospis, jem mniej pieczywa , ziemniaków, ryżu itp. za to więcej warzyw. Słodyczy też sobie raczej nie odmawiam chyba, że zauważam zaokrąglenia tu i ówdzie wtedy nie ma zmiłuj się. ukochaną czekoladę zamieniam na jabłko lub inny owoc. Mimo, że w ciąży przybrałam 20kg szybko wróciła do formy.

Powodzenia!!!

(?)
7 kwietnia 2008
OOO ... i stosując tą dietę 4 lata temu tak spadłaś z rozmiarem?
Dietę niestety przerwałam. Nie dałam rady na wyjeździe biznesowym. Mam problem z I etapem. II mogę stosować na co dzień - bardzo mi odpowiada. W I nie radziłam sobie z brakiem owoców i pieczywa (razowego oczywiście). Szczególnie trudno mi przygotowywać sobie posiłki poza domem, a wyjeżdżam średnio co drugi tydzień. Ale to co piszesz trochę mnie podniosło na duchu. Muszę się znowu zmobilizować i zacząć raz jeszcze. Zależy mi na stracie kilku kilogramów - za trzy miesiące biorę ślub.