Strona główna > Grupy > Diety > Leki
Diety
Zdrowe odżywianie się. Porady dietetyków.

Leki

Adka
20 listopada 2009
Czesc Dziewczeta!
Mam prośbe ,bo ogolnie mam nie dowage 10kg. Robilam rozne badania i wszystko jest oki.Tylko,ze ja ma dosc sluchanai,ze jestem STRASZNIE CHUDA!!!No kurde nie ma dnia abym tego nie slyszala. No i nie dawno znalazlam oferte w internecie http://www.annagudz.mojawaga.pl/index.php?ID=8996,gdzieposiadaja leki niby na bazie roslinej i mozna dzieki temu przytyc.No ale to kosztuje ok.500zl ,troche duzo no i sie zastanawiam czy warto. Co o tym sadzicie?

domcia120
20 listopada 2009
Na twoim miejscu poszłą bym do lekarza popytała o jakieś leki i co ewentualnie możesz zrobić żeby przytyć . Ja też jestem chuda i mam niedowagę ale nie przejmuje się tym co inni mówię w końcu lepiej być chudzielcem niż Grubaskiem prawda ? :p :)

(?)
22 listopada 2009
ja bym nie kupiła takich leków bo nie wiesz jak bardzo przytyjesz ;) a jak przytyjesz za dużo? to będzie 500 zł wywalone w błoto ;)

kjvisage
23 listopada 2009
Ja na Twoim miejscu bym nie kupowala tych lekow. Tak jak powiedziala moja poprzedniczka, moze za duzo przytyjesz? Albo wrecz odwrotnie, wcale nie przytyjesz i bedziesz tylko sama na siebie zla ze wydalam tyle pieniedzy na nic. Najlepiej pojdz do dietetyka, powiedz ze chcesz przytyc a on juz dobierze dla Ciebie odpowiednia diete i na pewno nie bedzie Cie to kosztowalo az tyle.

kamila
24 listopada 2009
i ja się podpisuję pod tym co piszą dziewczyny. Nie warto kupować takich bzdet, lepiej iść do lekarza, niech coś Ci poleci. Ja z kolei zamawiałam tabletki na odchudzanie, też super reklama na stronie i inne takie, zapłaciłam ponad 200zł, stosowałam się do zaleceń i po tygodniu nie byłam w stanie chodzić, wstać z łóżka,. Jakieś chińskie badziewie. A miałam je stosować przez miesiąc, potem niby przerwa i znowu przez miesiąc... Nie chcę wiedziec co byłoby po tym miesiącu.

Adka
13 stycznia 2010
nie kupilam dziewczyny tego leku.

Adka
13 stycznia 2010
Poszlam za wasza rada:-)