Strona główna > Grupy > Włosy > Włosy-pielegnacja ich....
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

Włosy-pielegnacja ich....

smerfetka710
28 grudnia 2011
Mam włosy farbowane,na ciemny kolor,ale zrobiły sie matowe,szorskie itd.... Używam szamponu do włosów farbowanych syoss, i odżywki gliss kur w spray dodający blask...Chciałabym zacząć dbać o włosy,by były ładne i lśniące..jakich powinnam urzywać kosmetyków albo co powinnam robić by włosy ładnie wygladały... może opiszecie mi jak dbacie o swoje włosy...

Mimi
4 stycznia 2012
przede wszytskim polecam zainwestować w jakieś profesjonalne kosmetyki , któresą używane w salonach kosmetycznych, one najlepiej odżywiaja włosy i powodują, że wracają one do dobrej kondycji, warto też jak często myjesz włosy kupić sobie suszarkę z jonizacją, która nie przesusza włosów, powoduje, że włosy sa błyszczące i się nie puszą , najlepiej zaglądać do sklepów fryzjerskich np kalamis

afrodytka
4 stycznia 2012
Mimi znam ten sklep, moja koleżanka często tam zagląda i zdarzyło jej się zamówić stamtąd jakieś rzeczy, zwłaszcza, jeśli nie mogła znaleźć tych produktów w zwykłych drogeriach, a u fryzjerów wychodziło dużo drożej!

Gortla
27 stycznia 2012
A probowałaś domowych maseczek z naturalnych składników? Z takich gotowych podobno cuda może zdziałać olejek kokosowy, do kupienia w sklepach ze zdrową żywnością czy produktami naturalnymi.

prettywomen
15 lutego 2012
Ja od siebie mogę polecić maseczkę WAX, bo używam jej od 2 tyg i od pierwszego użycia moje włosy wyglądały o wiele lepiej. Nie muszę chyba mówić, że były bardzo zniszczone i wysuszone farbowaniem i prostowaniem. Pierwszy i najłatwiejszy krok ku zadbaniu o włosy : Unikać prostownic, lokówek i nawet w miarę możliwości suszarki. No i nie używać kosmetyków z alkoholem , które wysuszają włosy od środka.

madziuka
4 kwietnia 2012
Faktycznie te maseczki są dobre, wzmacniają ale nie mogłam ich zbyt długo stosować, bo włosy stawały się przetłuszczone.