Strona główna > Grupy > Włosy > Pomoże ktoś.? :)
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

Pomoże ktoś.? :)

Madziula44
22 grudnia 2011
Hej. Macie może jakieś sprawdzone 'domowe' sposoby na rozjaśnianie czarnych farbowanych włosów.? Mogą wyjść nawet rude :P Ale pomóżcie. (:
Z góry dziękuje *:

kaka
22 grudnia 2011
heej;) ja miałam ciemnobrązowe włosy i też chciałam je rozjaśnić jakimiś domowymi sposobami.Czytałam,że sok z cytryny pomaga ale powiem szczerze,że mnie to nie przyniosło żadnych rezultatów.A na ściąganie farby nie chciałam iść i nie wiem co mi przyszło do głowy ale nałożyłam farbę platynowy blond :D i to pomogło,teraz mam włosy właśnie lekko rude;)

domcia120
29 grudnia 2011
rozjaśnianie czarnych a brązowych włosów to całkiem co innego . Radziła bym się wybrać do fryzjera na ściągnięcie koloru jeśli nie chcesz zostać łysa :) .

Gortla
27 stycznia 2012
Nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale podobno kolor skutecznie wypłukują szampony przeciwłupiezowe. Ale czy rozjaśniają...?

prettywomen
15 lutego 2012
Ja słyszałam coś o soku z cytryny, podobnie jak kaka. Aczkolwiek nigdy nie próbowałam tej metody. Mi pomagały w rozjaśnianiu zwykłe szampony rozjaśniające. No ale ja mam ciemny blond więc trochę inna bajka. Najbezpieczniej byłoby zdjąć farbę u fryzjera, albo zmienić kolor.

Lejdi
27 marca 2012
woda utleniona ;)

ale takie zabiegi najlepiej rboic w salonie ... to jest niszczace dla wlosow wiec domowe sposoby jeszcze gorzej dzialaja